Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23232

Problemy z dziewczynami pilne zapytanie

Polecane posty

Gość gość23232
w necie raczej dupa , będzie coś czuje...

Gość gość23232
na takich portalach z ogłoszeniami to zazwyczaj są jakieś prostytutki... , a na tym gumtree to widzę , że bardziej jakies zakompleksione laski z problemami...

Gość vvisienka
Musisz się przemóc i wbić na kluby, tam się znajdzie jakaś napalona. tylko pieniędzy nie zapomni.

Gość gość23232
albo jak są ogłoszenia to są to raczej , oszustwa dla wyciągania kasy... , w necie jest raczej do d**y...

Gość gość
Ale jest wiele szukajacych nie sponsora szukaj gdzie indziej

Gość gość23232
kiedys chodziłem do klubów , ale jakiś mega napalonych lasek to tam nie widziałem... , zazwyczaj jakieś grupy znajomych itp.

Gość gość
Jezus, koles, ty NIGDY nie znajdziesz zadnej laski, bo narzekasz jak c***a i c**a. Jakos ludzie sie umawiaja i chodza, ja znalazlam laske z facetem, ktora ZA DARMO chciala sie ze mna na spotkania umawiac na seks w trojkacie (ale nie skorzystalam)

Gość gość
I co to ma wspolnego z oszustwem do wyciagania kasy ? Jak ktos jasne warunki pisze o sponsoringu to nie oszustwo.

Gość vvisienka
to też chodź ze znajomymi, o ile ich masz. może być też tak, że mimo, że wszystko z Tobą w porządku to jesteś odbierany jako aseksualny dla kobiet. Poczytaj sobie. Plus zmień nastawienie i nie szukaj na 1 miejscu seksu.

Gość gość
A przepraszam, po czym rozpoznajesz napalenie? :D

Gość vvisienka
po tym, ze laska sama sugeruje ... niechciałbyś mnie brać ?

Gość gość23232
może ludzie się umawiają , ale mi nigdy nic w tych kwestiach nie wychodzi... , każdy mi napisze próbuj , próbuj , a w praktyce zawsze kończy się na niczym... A co do znajomych to czasem z jakimś kolegą mogę pójść , ale tak jak mówię , żadnych dziewczyn nie mam... Nie patrze w stylu tylko seks mimo , że zwracam uwagę , że to ważne. To nie jest tak , że idzie laska a ja mysłe sobie od razu , ale bym się z nią bzykał...

Gość gość23232
a co do klubów to niby jak tam kogos poderwać ?

Gość gość23232
co masz na myśli z tym , że jestem odbierany na aseksualnego ?

Gość gość
Ale ta droga nie probowales. A probowanie jak cep podchodzac do co 3 dziewczyny na ulicy tez jest zj****e, trzeba miec WYCZUCIE i nie taka desperacje jaka ty masz i cisnienie na seks. Przestan sie jak c***a zachowywac i mysl sam, bo pytasz o wszysto jak pieciolatek. Ja bym nie chciala z toba byc, niezdecydowany jak pieron jestes i niesamodzielny, ktos ci podsuwa rozwiazania, a ty jeszcze dopytujesz dokladnie co masz wpisac i gdzie szukac. Ile masz lat, 23 czy 8?

Gość vvisienka
Patrzą na Ciebie i myślą: fajny gość, ale nie pociąga mnie jako mężczyzna, nie ma jakiejś chemii. Ale na kolegę jak najbardziej. Potem się ląduje we friendzone.

Gość gość23232
chodzi o to , że tam nic konkretnego nie ma , na gumtree - są jakieś farmazony kategorie typu drobne pytania i hobby sport, taniec****artnerzy do gry zespoły i muzycy wolontariat wydarzenia lokalne wymiana umiejętności zgubiono lub znaleziono przejazdy podróże dziękuję wyznania szukam starych przyjaciół na ogłszamy24 są same prrostytutki , tutaj nic nie ma...

Gość gość
To nie umiesz poszukac innych portali? Umiesz korzystac tylko z tego, co ci ktos podsunie? MYSL.. to nie boli

Gość gość23232
nie miałem w ogóle dziewczyn , więc się pytam co i jak , a słysze tutaj zazwyczaj banały , które bez pytania tutaj bym wiedział...

Gość vvisienka
Na Twoim miejscu bym wyluzowała, miej wyj****e a będzie Ci dane. Może poznasz miłość w przyszłej pracy. Wiele ludzi znajduje drugą połówkę, dopiero wtedy jak przestają szukać na siłę. Po prostu kiedy się spotka odpowiednią osobę, to się wie,że to jest to. Nie trzeba nic planować. Wszystko wychodzi naturalnie. Jest wiele nieśmiałych dziewczyn szukających nieśmiałego spokojnego faceta. Jakaś tam gwarancja, że nie zdradzi z pierwszą lepszą napotkaną szmatą.

Gość gość
tylko szkoda, ze pierwszy seks ze szmatą już miał...

Gość vvisienka
Już nie mówiąc, że nawet kompletne p***y życiowe mają dziewczyny. Tobie też się uda kogoś poznać.

Gość vvisienka
gość dziś bywa, błędy przeszłości. nie musi się do tego przyznawać. albo powie, że chciał zobaczyć jak to jest i tyle. Miłość wszystko wybaczy.

Gość gość
To wyjasnij mi , jakim cudem ludzie utrzymuja relacje f****ng friend? Na ulicy sie nikogo nie pytaja.. wiec gdzies sie musza znajdowac

Gość gość23232
dobra w sumie masz racje wyj****e , najwyżej pójdzie się na jakieś d******* kiedyś i po sprawie ( mi to ogółem zwisa) , strata czasu kogoś szukac bo i tak bedzie dupa...

Gość gość23232
"To wyjasnij mi , jakim cudem ludzie utrzymuja relacje f****ng friend? Na ulicy sie nikogo nie pytaja.. wiec gdzies sie musza znajdowac" Może mają jakieś koleżanki ? ja nie mam koleżanek , więc co poradzę...

Gość vvisienka
Moi koledzy , siedząc samotnie przy barze kazdego dnia i nie widząc sensu w życiu, siedzieli tam na tyle dlugo,by zapoznać jakieś barmanki. Potem przerodziło się to w przyjaźń, a że zadne nie chciało związku na serio, to się ugadują na taki tam sex bez zobowiązań.

Gość gość23232
mnie pewnie biorą za aseksualny