Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23232

Problemy z dziewczynami pilne zapytanie

Polecane posty

Gość gość
Puknij sie w leb. Caly czas narzekasz i chyba oczekujesz, ze dostaniesz cos bez zadnego wysilku. Wykrecasz sie, mowisz 'a oni to pewnie mieli mozliwosci a ja NIE MAM zadnych'. Z takim mysleniem bedzie ci ciezko, radze je zmienic. Bo juz ciezko sie czyta twoje narzekanie i myslenie 'a i tak sie nie uda' i patrzy na niesamodzielnosc.

Gość vvisienka
Dokładnie, skoro nie ma ogłoszeń których szukasz to chyba znaczy, że sam musisz coś zaoferować i czekać na odpowiedź.

Gość gość23232
rozumiem często twoi koledzy przychodzili pewnie do jakiegoś pub'u i z jakimiś kelnerkami się zgadali ?

Gość gość
gość23232 dziś na takich portalach z ogłoszeniami to zazwyczaj są jakieś prostytutki... , a na tym gumtree to widzę , że bardziej jakies zakompleksione laski z problemami... III przeciez sam chodziles do pr sty tu tek

Gość gość
Oczywiscie ze sa takie ogloszenia, tylko on nie ma umiejetnosci wstukania w wyszukiwarce tego co go interesuje tylko jak dziecko oczekuje, ze ktos za niego cos zrobi, a sam potrafi tylko smedzic do czarnej nocy.

Gość gość23232
ale ja nie szukam prostytutek ! co to ma do rzeczy , że kiedys byłem ? pisałem , że raczej mi się to nie podoba , bardziej mnie by interesowała relacja f**k friend , ewentualnie związek , ale to gdybym już coś więcej do kogoś czuł...

Gość gość23232
napisze sam ogłoszenie...

Gość vvisienka
Do takiego typu lasek też trzeba mieć szczęście, nie kaza jest wyzwolona. Jedyne co trzeba zrobić to zbudować więź, jakieś minimum zaufania, żeby nie było jak seks z obcym. tylko bardziej z kolegą.

Gość gość
No wlasnie, zgadzam sie z wyzej :) w realu trudno of****ng friend bo to delikatny temat

Gość vvisienka
Najlepiej na starcie kobiecie powiedzieć, chcesz być tylko jej znajomym. Ludzie boją się odpowiedzialności, wchodzenia w związki, zranienia.

Gość gość23232
napiszę ogłoszenie zaraz , ale wkurzające jest bo jak przegląda się neta to tam same prostytutki...

Gość gość
jakos nie same prostytuki, zobacz post z tamtej godziny i przekop tamta strone jeszcze

Gość gość23232
czyli raczej trzymać relacje typu przyjacielsko seksualna z tym , że nie chce się wiązać...

Gość vvisienka
Potem i tak wyjdzie, że ktoś się zakocha albo przywiąże, bardziej stawiałabym na kobietę. Nic tak nie przyciąga jak osoba, której nie możemy mieć.

Gość gość
Znaleźć partnerkę na seks bez zobowiązań jest trudniej niż znaleźć dziewczynę. Moim zdaniem.

Gość gość23232
motywujące...

Gość vvisienka
może jakiś epicki post na spotted Poznań. tam czasem też się udaje. W stylu jestem samotny szukam TYLKO koleżanki na kawe albo piwo i nic więcej. Żeby nie odstraszać. Może akurat któraś się skusi. To już będziesz mniej samotny.

Gość vvisienka
Nie można z góry zakładać,że każda relacja zakończy się związkiem. Trzeba zaryzykować zainwestować czas. Bo jeśli byłoby tak jak mówisz to wtedy będziesz z pierwszą lepszą chętną. A tego zdaje mi się wolałeś uniknąć.

Gość gość23232
tak to raczej nie byłbym z żadną , akurat

Gość vvisienka
Załóżmy, że taka koleżanka od kawy robi impreze, wpadasz a tam jej koleżanki. Może akurat wpadniesz komuś w oko. Ludzie poznają się przez wspólnych znajomych.

Gość gość23232
w sumie pewnie by się dało... , na tym lento dałem coś takiego....

Gość gość
po co mu radzicie szukac dziewczyny nie jest na tym etapie zyciowym, przestancie tak niefrasobliwie traktowac wcodzenie w zwiazek bo jeszcze kogos skrzywdzi skoro zalezy mu na seksie i to szybko a nie na glebokiej relacji niech na razie sie nie wkopuje w zwiazki dzieciaka jeszcze sobie zrobi i bedzie problem

Gość gość
i jeszcze ma kogos oszukiwac ze szuka na piwo nic nie odstrasza jak ktos kto udaje a potem na jaw wychodza prawdziwe intencje

Gość gość
spoleczenstwo narzuca wszystkim zwiazki a prawda jest taka ze niw kazdy w kazdym momencie zycia jest na nie gotowy, budowac, tworzyc, a swoje potrzeby ma i moze je realizowac nie w zwiazku tylko inaczej a jesli z f****ng friend narodzi sie zwiazek to inna sprawa..

Gość gość23232
nudne jest raczej takie wchodzenie w związki...

Gość gość23232
Będe lecieć narka

Gość gość23232
Znowu wam po męczę głowę :D dzisiaj byłem znowu na tym co ostatnio i zagadałem do 3 dziewczyn , pierwsza była nie zainteresowana , znajomością ze mną , druga się spieszyła mega i nie mogła gadać , trzecia gadała ze mną , ale gdy chciałem numer to gadała , że ma chłopaka i nie może , ale średnio wierzę w to co mówiła... , ogółem znowu dupa jak zawsze. A co do ogłoszeń to napisałem do kilku lasek co pisały , że szukają seksu nie za kasę , ale okazywało się , że to fikcyjne konta , gdzie to była prenumerata płatnych sms 'ów premium... , od razu takie coś olewałem , a reszta ogłoszeń to same prostytutki. Napisałem jakieś ogłoszenie , ale nikt mi na nie , nie odpisał... a na czatach ktoś próbował w sensie , że umówił się ktoś z osoba z czatów ? łatwo jest się tam z kimś umówić ? Kolejna kwestia jakbym kiedyś chciał spróbować w klubach to jak się tam działa w kontekście podrywania dziewczyn ?

Gość gość
Poradzi ktoś coś jeszcze ?