Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusjul

życie

Polecane posty

Gość jusjul

Nie wiem od czego zzaczać moje życie jest jednym wielkim pętlem na mojej szyji. Mam 23 lata męża i dziecko. A czuję się samotna. Dla meża poświeciłam wszystko zerwałam kontakt z rodziną. Nie mam nawet żadnej koleżanki. Nie chce mi się już życ. Nie mam z kim pogadac nawet. A mąz zamiast mnie wspierac lata po kolegach i swojej rodzinie. a jesli cos złego o jego rodzinie powiem atakuje mnie. Czasami mam wrażenie jakb mógł to by zabił. Jestem sama jak palec. mimo ze mam dziecko ktore traktuje mnie jak jej tata

tak dobrze ci tak znam takie dziewczyny i nie żałuję ich a to był twój wybór nikt cię nie zmuszał a maż pewnie cię chciał tylko do sexu i nic więcej gratulacje

Gość gość
ja też mam 23 lata i nie wyobrażam sobie takiego życia w tym wieku bo jeszcze czuję się dzieckiem czy nie sądzisz że jesteś na takie życie za młoda twój musi cię traktować jak szmatę jak dziecko niema też do ciebie szacunku jedyna radę jaką mogę ci dać to zmień swoje życie czy kochasz swojego męża? jak tak to spróbuj z nim porozmawiać powiedz mu że nie może cię tak traktować moim zdaniem on i tak się nie zmieni ja bym na twoim miejscu się rozwiodła z nim jesteś młoda możesz sobie znaleźć kogoś kto będzie cię szanował i kochał