Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana swoim biustem

Obwisły biust od zawsze

Polecane posty

Hej wiem, że pewnie będzie pełno hejtów i brzydkich komentarzy. Chciałam się zapytać czy jest tu jakakolwiek kobieta co ma ten sam problem co ja. Mianowicie obwisły biust od zawsze. Ja miałam 16 lat był taki sam jak teraz. Próbowałam ćwiczeń, kremów mam dobrze dobrany stanik w którym spędzam 23h na dobę. Bez niego czuję się okropnie. Niedobrze mi wtedy. Nie oglądam swoich piersi. po kąpieli od razu zakładam stanik odwracając się od lustra. Nie wiem dlaczego one mi takie urosły. Żeby chociaż były duże i zwisające to było by lepiej. Wstydzę się rozebrać przed mężczyzną. Czuje, że żaden nigdy nie pokocha mojego ciała. Mam 26 lat i męczę się już ponad 10 lat z czymś takim :( Nie wstawię swoich piersi pewnie znacie słynną stronę 007 gdzie są te wszystkie biust świata, wybrałam tam kilka zdjęć z galerii kobiet bezdzietnych, które mają podobny biust do mojego. Za chwilkę ktoś napisze, ale zwisy, ale placki, naleśniki. Wiem to bardzo dobrze. Może jest tu ktoś z takim problemem jak ja.

Gość gość
szczególnie te dwa biusty od dołu są podobne do mojego ten po lewej i po prawej stronie.

Gość gość
Też taki mam i na tych zdjęciach i tak jest ładny bo z wiekiem obwisaja jeszcze bardziej.

szczególnie te dwa biusty od dołu są podobne do mojego ten po lewej i po prawej stronie.

może lepiej było mieć bardzo mały biust. Ale moje otoczki są dość duże i z bardzo małym biustem wyglądało by tragicznie. :(

Skoro ja w wieku 26 lat mam taki to jak będę miała 40 jak to będzie wyglądało?

Gość gość
Są faceci którym to będzie przeszkadzać ale to zazwyczaj dupki i tak nie ma szans na dłuższy związek z takim ,są tacy którym nie będzie przeszkadzać i będą zakochani

Gość gość
Te są po prostu duże i maja swoją wagę. Ja kiedyś byłem zakochany w lasce dużo mniejszym biustem i też obwislym, ale zupełnie mi to nie przeszkadzało.

Gość gość
Zawsze możesz zbierać na operację

ja nie uważam aby to był duży biust.

Gość gość
Ups. Problem to Ty masz, ale nie ze swoimi piersiami, ale z tym, ze dalas sobie sprac mozg przez media pokazujce kobiety "wyprodukowane" przez chirurgow plastycznych i pisze to jako facet. Potrzebna Ci jest juz chyba terapia u psychologa, niestety.

Gość gość
ech kobieto, mam podobne i lubię je

Gość gość
Powiem ci że wcale takie tragiczne nie są te cycki.Trochę przesadzasz.

Wszystkie moje kompleksy to są słowa moich eks na temat mojego ciała. Ale fakt teraz te wszechobecne idealne panie z okładek też nie pomagają.

Gość gość
może super tragiczne nie są, ale właśnie nie są ładne :( Pani od podobnych piersi do moich ile masz lat?

może super tragiczne nie są, ale właśnie nie są ładne smutas.gif Pani od podobnych piersi do moich ile masz lat? <-- sorry zapominam nick zmieniać :/

Gość gość
35 ale ja przytylam 15 kg a potem schudlam i już moje cycki nie wyglądają tak, skora się rozciąga strasznie i potem wiszą , także uwazaj nie zapusc sie

Gość gość
Kup sobie ładna bieliznę, czasem mam wrażenie że dla mężczyzn ważniejsza jest oprawa.

cały czas staram się o nie dbać, ćwiczenia, kremy, masaże. Ale rezultatów żadnych w poprawie. Niby piszą, że jak dobry stanik to się podniosą. Noszą dobrze dobrany stanik około 7 lat. Wydałam fortunę na staniki nawet kupowałam takie po 300 zł. Najlepszych firm i bardzo dobrze dobrane. Efektów zero, lepiej wyglądają do 5 minut od zdjęcia stanika a potem to samo.

Gość gość
Może zylam w innych czasach, mężczyźni byli inni, żaden nie krytykował moich piersi. A jeden uwielbiał moja biała bieliznę z koronki i zawsze zanim mnie rozebral to pieścił je z 10 minut

Mój ostatni facet a byłam z nim 2,5 roku nigdy nie poprosił mnie aby zdjęła stanik do seksu. Nie interesował się nimi, nigdy nie dotykał, niewspominająca już o pieszczotach. Których nigdy nie było. Czułam się jak trędowata. Zawsze mam ładny staniczek. ale to nic nie daje. Nie jestem kłodą w łóżku, umiem dawać z siebie dużo. Nie czekam aż ktoś mnie zaspokoi tylko. Ale widać inicjatywa w łóżku to mało gdy ma się taki biust.

Gość gość
Mialas kiepskich kochanków. Nie dziwie się że masz uraz. Moimi cyckami się zachwycali sama nie wiem dlaczego. Były dość spore w porównaniu z innymi kobietami. Ale takie jak na zdjęciu, może ciut większe.

zazdroszczę Ci, że masz miłe wspomnienia.

Gość gość
Też nie lubilam ich oglądać w lusterku, mam sutki chyba na 6 cm i zawsze wisiały. Facetom się podobały. Ważne to wypiać je do przodu

Fakt też mam duże sutki. A bez stanika czuje się już dziwnie. Jakbym miała obce ciało na sobie. A jak byłaś nastolatką to miałaś lepsze? Ja jak pisałam od kiedy pamiętam mam takie. Tyle o ile, że nie obwisają bardziej. Ale co będzie za 10 lat to nie wiem.

Gość gość
Dużo lepsze miałam niż teraz. Takie jak na tych zdjęciach. Mi obwisly przez to że przytylam ze trzy razy i skora mi się rozciągnęła także jak schudlam to nie tyle że wiszą bardziej, bo wiszą tak samo tylko nie są pełne. Nigdy też nie miałam mezczyzn którzy patrzą tylko na wygląd, po prostu lubili się że mną kochac

a masz teraz stałego partner? Męża? Mam nadzieje, że też kiedyś takiego spotkam.

Gość gość
Tak, zakochał się w moich cyckach na pierwszym roku

Gość gość
To znaczy na egzaminie. Opowiadał że nie mógł pisać bo cały czas zerkal na mnie i na mój biust. W dodatku nie znosi małych sutków. Weź zrozum mezczyzn