Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie jesli on mi daje kase ale tylko czasem?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie ze starszym facetem, nie dla kasy, dlatego ,że mnie pociąga. Jednak od czasu do czasu mi daje po 200 , 300 zł, rzadko ale sie zdarza no i funduje nam kolacje w restauracjach, wyjazdy itd Nazwalibyście to sponsoringiem?

Gość gość
Musi jakis grosz ci dac zebys miala na mydlo perfum i swieze majtki. Jak liczysz na minimum socjalne to mu powiedz:-P

Gość gość
ale ja mam na mydlo i majtki :P nie klepie jakiejś biedy, on mi chce dawac ta kase ,żeby jak to nazwał mnie troche "wspomoc"

Gość gość
orzesz ku jestem już naprawdę stara :P zadajesz pytanie retoryczne ( czyli takie które nie wymaga odpowiedzi) - czy to sponsoring może lekko charytatywny :classic_cool: ( nie zawsze...) ale tak to sponsoring

Gość gość
ludzie, nie nazywajmy szamba perfumerią! Sponsorować to można klub piłkarski albo schronisko dla zwierząt. A to co Ty robisz ma swoją nazwę, dosyć starą; PROSTYTUCJA Nie zamierzam Cię tu oceniać, bo to Twoje ciało; tylko skoro masz odwagę bzykać się i brać kasę to miej również odwagę stanąć przed lustrem i powiedzieć sobie czym się zajmujesz. DOSŁOWNIE

Gość gość
hhhhaa sponsoring charytatywny :D hahhaa powinien Ci więcej dawać kasy, staruch posuwa Cie za darmo :D nie dawaj się co to ty smietnik jesteś

Gość gość
up

Gość gość
Ale po co zakladasz nowy temat? Ile jeszcze odpowiedzi potrzebujesz, ze on cie traktuje jak zwykla koorefke i taki wlasnie jest wasz uklad. Przeciez juz ci to powiedzial w pazdzierniku, ze intersuje go tylko seks, ze kocha zone...zreszta w piatek pisalas, ze to juz koniec. Cos sie zmienilo? Potrzebujesz kasy?

Gość gość
A jak potrzebuję to co?

Gość gość
No to sie z nim umow i glupio nie pytaj czy to sponsoring, bo sama dobrze wiesz jak taki uklad wyglada dla kogos kto to obserwuje z boku. Czysta prostytucja. Mama musi byc z ciebie dumna. Nie szkoda ci zycia? Kolezanki zakladaja rodziny, maja stalych partnerow a ty sie musisz z nim ukrywac i w dodatku ty cierpisz i analizujesz kazdy jego gest, kazde slowo, a on sie poprostu wyzywa seksualnie, nic do ciebie nie czujac. Chyba nie tego chcesz w zyciu?

Gość gość
Nie tego chcę racja, ale mam nadzieje, ze kiedys poznam wlasciwego faceta, jak narazie trafiam na samych takich co nie powinnam, coz... Wiem, ze nie powinnam brac od niego tych pieniedzy, ale prawda jest taka ,ze mi sie one przydadza

Gość gość
nikt juz niebedzie ciebie chcial taka w******** przez star***a

Gość gość
nie masz godności za grosz dupodajko

Gość gość
płaci ci za usługi,i tak mu się to opłaca,tobie nie musi

Gość gość
to sie nazywa prostitjuszyn

Gość gość
I to tanie tyle samo rumunka weźmie