Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia 339

Plamienia..

Polecane posty

Gość Gosia 339

mam takie pytanie spóznił mi sie okres i zamiast niego dostałam jedniodniowy okres, jakby plamienie, okresy mam w miare regularne była w strachu ze to ciąża , z chłopakiem nie współżyłam (jestem dziewica) ostatnio "zabawialismy sie", bylismy pijani troche ale nie doszło do współżycia. Przed okresem zachorowałam, straciłam przytomnosć byłam w szpitalu dzien, mialam angine ropna dostałam, kroplowke, Antybiotyk i leki przciwgorączkowe, było to 5 dni od naszego zbliżenia i w wypisie było ze wykluczyli cąże i dostałam jedniodniowy okress bylam w strachu ze to ciąża. 10 dni poźniej w sobote 4.07 dostałam okres (tak myślałam) lecz trwał on 1,5 dnia czyli chyba dalej plamienie. nie wiem co mi jest czy to przez tabletki (dodam ze juz 2 tygodnie ich nie biore) czy to jakimś cudem ciąża. Przepraszam ze to tak chaotycznie napisane ale to przez nerwy:(

Gość gość
Piszesz tak jak byś była na bani w przerwach ruchoania.

Gość Gosia 339
chaotycznie to napisalam przez nerwy;-(

Gość gość
Co to znaczy " zabawiliśmy się "? Bo może być różnie Powinnaś iść do lekarza, takie plamienia nie są normalne, nie muszą oznaczać ciąży a chorobę.

Gość Gosia 339
zabawialismy sie czyli chlopak wkladal mi palce do pochwy pozniej ja mialam w reku jego penisa, do wytrysku z jego strony doszlo ale nie na mnie pozniej sie ubralismy i tyle a teraz to:-(