Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

idealny mezczyzna

Polecane posty

Gość gość

1/ dojrzaly emocjonalnie 2/ odpowiedzialny 3/ rodzinny, kochajacy dzieci 4/ opiekunczy 5/ ugodowy 6/ pracowity - nie chodzi jedynie o prace zarobkowa, lenie domowe nie rokuja na przyszlosc 7/ dbajacy o siebie 8/ kochajacy, uczuciowy

Gość gośćszarik na 102
Szukający prawdy! Obierzesz ze skórki?

Gość gość
wyszystko sie zgadza ze mną tylko z odpowiedzialnością u mnie różnie bywa no i te dzieci lubie pokój jak slysze pisk i placz dzieci to sie chory robie nie lubie za bardzo dzieci ale chce miec kiedyś :O🖐️

Gość gość
po co tracic czas na kogos kto nie lubi dzieci? taki facet nigdy dziecka nie pokocha nawet jak sie pojawi, nigdy sie nim nie zajmie, skoro nie chce i nie umie brac odpowiedzialnosci za kogos nie umie tez za siebie i swoja kobiete, taki facet to ani dobrym mezem ani ojem nie bedzie, do zalozenia rodziny trzeba dorosnac, wiec skoro koles nadal chce jedynie bawic sie to dojrzaly tez nie jest

Gość gośćszarik
No i huj cały misterny plan na nic

Gość gość
gość dziś 1/ dojrzaly emocjonalnie 2/ odpowiedzialny 3/ rodzinny, kochajacy dzieci 4/ opiekunczy 5/ ugodowy 6/ pracowity - nie chodzi jedynie o prace zarobkowa, lenie domowe nie rokuja na przyszlosc 7/ dbajacy o siebie 8/ kochajacy, uczuciowy x I tak nie mam szans na związek bo jestem prawiczkiem. Spełniam wszystkie punkty.

Gość gość
gość dziś - nie spelniasz, wydaje ci sie jedynie ze je spelniasz ... ja takich co byli swiecie przekonali ze sa mega dojrzali juz nie raz spotkalam, a potem bardzo szybko wychodzila dziecinada i niedojrzalosc nawet do zwiazku a co dopiero do zycia wspolnego ... a ty skoro robisz z siebie poszkodowanego bo jestes prawiczkiem pokazujesz rowniez swoja niedojrzalosc

Gość gość
nie jestem poszkodowany bo jestem prawiczkiem tylko jestem poszkodowany bo spełniam wszystkie te punkty a kobiety takich mężczyzn nie chcą

gość dziś 1/ dojrzaly emocjonalnie 2/ odpowiedzialny 3/ rodzinny, kochajacy dzieci 4/ opiekunczy 5/ ugodowy 6/ pracowity - nie chodzi jedynie o prace zarobkowa, lenie domowe nie rokuja na przyszlosc 7/ dbajacy o siebie 8/ kochajacy, uczuciowy I co dalej z takim zrobi kobieta jak znajdzie 3/10 kobiet zniszczy go po kilku latach 3/10 kobiet znudzi się i zdradzi po kilku latach 4/10 kobiet nie zainteresuje sie takim uzna za przezroczystego w tłumie nikt o takich cechach nie wyróżnia sie by zainteresować kobietę a na poznanie go sa za leniwe. tak bedzie i jest na świecie do puki kobiety marzą o jednym robia co innego same do końca nie wiedza kogo chcą marzycie o takim ale interesują was przebojowi,wyskokowi poprostu dranie tego nic nie zmieni ideałów nie ma a te cechy tu podane ma wielu facetów tylko wy ich nie dostrzegacie one nie są wypisane na twarzy sa w środku i zawsze to faceci min po 30 (nawet 40 niektóre cechy nabierane są z wiekiem doświadczenia ) powodzenia w marzeniach autorze

Gość gość
3 nie jestem rodzinny(nie lubie tych spędów rodzinnych chyba ze są ok ludzie ) lubie dzieci 8uczuciowy odpada kochający tak ale kogos kto tez mnie kocha Jednym słowem nie jestem idealnym mężczyzna UFFF

Gość gość
I tak nie mam szans na związek bo jestem prawiczkiem. Spełniam wszystkie punkty. x ehee każdemu tak się wydaje, a już szczególnie prawiczkom z kafe:D

Gość gość
gość dziś ehee każdemu tak się wydaje, a już szczególnie prawiczkom z kafesmiech.gif x A co to mężczyzna, który jest prawiczkiem nie może mieć tych cech, które są w temacie?

Zgadzam się z Maxiem ;) dla mnie wieje nudą. A gdzie *zaskakujący *dowcipny *z dystansem do siebie i do życia *silny (charakter) *pewny siebie (czytaj nie zakompleksiony) I długo by jeszcze...

Gość gość
A wiec mam takiego idealnego mężczyznę:-) i bardzo go Kocham!

Gość gość
ty patrz żona szuka gosposi do spontanicznego *****nka

Gość gość
niby fajna, ale z takim przypałem u boku? kobieta nie powinna szukać przygód, same się trafiają, a jeśli nie to już tego ci nie wytłumaczę bo co się obnosisz z własnymi preferencjami, a ten temat? ni c***a podobnym skoroszytem podcieram sobie tyłek. to mówił ja. pan jarząbek. wciąż nieokiełznany jednak.

naica dziś tak trzymaj szczerość to podstawa . można połaczyć te wszystkie cechy ,przemieszać je ,człowiek zakochany i starający się o kogoś ma wiekszość ich .problem zaczyna się jak z chmur staniemy na twardej ziemi to co ubóstwialiśmy kiedyś zaczyna nas denerwować i popełniamy błąd próbując zmienić cechę na niby lepsza przykład bardzo proszę spodobał nam sie ktoś -odpowiedzialny -dowcipny -opiekuńczy i czuły,prawdomówny -rodzinny -z dystansem do siebie i silny charakter to wybuchowa mieszanka wszystko musi być w umiarze i w odpowiedniej chwili ,czas na odpowiedzialność i na dowcip .sam coś wiem o tym że w czasie sexu lepiej nie stosować dowcipów i w spotkaniach rodzinnych . i tak mamy coś co z czasem bedzie kobietę drażnić problem znika jak mądra kobieta wie jak zminimalizować tą cechę tak by facet nie myślał że to wada inaczej bedzie masakra . poznając kogoś zapominamy że uczucie wyrosło do człowieka i jego zalet.wad i całosci jego osobowości zmieniając na pałę (sorki złe wyrazenie )nawet najmniejsza wadę burzymy w jakiś sposób osobowość jako całość i harmonie a puźniej zdziwienie widzimy całkiem inna osobe zastanawiając się jak mogliśmy pokochać takie coś ale czy to jego wina ,nie całkiem raczej nasza to my stwarzamy potwory które nas dręczą . to takie moje przemyślenie z życia i bład jaki popełniaja kobiety nagminnie ,pokochają kogos ze wszystkim ale po czasie X widza że jakas cecha i innego faceta jest lepsza i na gwałt prubuja zmieniac swojego uczyć ,narzekać ,szantażować i tp nie małą rolę odgrwaja tu kolezanki i ich rozmowy . rada jest jedna stara jak świat kochaj to co pokochałaś a nie zmieniaj bo 9/10 wyjdzie coś co ciebie przerazi i czar pryśnie miłość zgaśnie trawa tylko w głowie jest zieleńsza u sąsiada . rozgadałem się sorki

Moim zdaniem tacy faceci nie istnieją i długo istnieć nie będą jak znajdziesz faceta z 4 punktami które wymieniłaś to będzie cud. A jak znajdziesz faceta z wszystkimi dobrymi punktami to za chwilę się dowiesz że coś zniechęca ciebie do niego i tak w kółko.

Gość pomaranczlala
I to ma być idealny mężczyzna? To chyba jakiś prawik wymyślał. Idealny facet musi być przebojowy, mieć fajne poczucie humoru, mieć pasję i być głodnym życia, a nie taki wymoczek... :o

Moniadonia dziś istnieją i to spora grupa problem w tym że do tych cech mają też i inne cechy i nie ukrywajmy także wady ideałów nie ma . to dotyczy obu płci . niejednokrotnie taki facet stał może juz obok ciebie wielokrotnie tylko jak napisałem juz wcześniej jest przezroczysty dla ciebie ,mózg człowieka działa czasami przeciw nam i podświadomie rerestruje fałszywą wadę jaką widzi wzrok i tak wspaniała kobietą o cechach 100% jakie uwielbiam stoi obok a ma przecietną urodę minę ją jak wiekszość kobiet .a ty miniesz tak faceta wygladajacego jak 100 innych ,to się tyczy innych fałszywych wzrokowo cech lekkka nadwaga, łysina nie czarujmy się przekreślamy takie osoby nie poznawszy ich dlatego myślisz że nie ma takich ludzi

MAXX, sorki? ? Ja pierdziele.... Ty na pewno jesteś facetem?;) Za....ście sie to czyta. I nie zgodzić się nie mogę. Cóż, o gustach się nie dyskutuje, wieje tylko kimś młodziutkim ;) a z czasem i gust się potrafi zmieniać. Jak dla mnie, akceptacja, tolerancja i własne zdanie zrównoważy każdy związek. A tak przekornie... Zastanawialiście się kiedyś jak by to było, jakby związek był jak abonament w sieci, po dwóch latach chcesz to przedłużasz, nie.... zmieniasz sieć ;) :D

Gość gość
A ja mam takiego faceta który spełnia wszystkie punkty, a do tego pewny siebie i lekko dominujący. Tylko ja swojego poznałam w realu, podszedł, zagadal i wyrwał. Nawet się specjalnie nie opieralam;)

Gość gość
mam takiego <3 juz 5 lat jestesmy w ziwazku i wszystko sie zgadza <3

naica tak jestem facetem mam nawet swoistą rodzinkę tu na forum kilkanastu przyjaciół spotykam sie w realu . gość dziś gratuluję dbaj o niego tylko nie za dobrze facet zawsze musi być lekko pod władza kobiecą o której nic nie wie ale to wyzsza szkoła i mądrość kobieca i mamy prawie doskonały zwiazek facet czuje się meski i doceniony a kobieta wie co ma to działa w obie strony

Gość gość
14.12 piąteczka :) ja tez,takie same okolicznosci,jestem szczesliwa,kolezanki mi zazdrosza,faceci czuja respekt-to prawdziwy facet czuły,kochający,wygląd faceta nie wychudzona pipka w rurkach,ogarnięty,IQ ma ponad przeciętne! wachlarz zainteresowan bardzo duzy,nigdy sie nie nudzimy :) dobry i obeznany .. chyba w kazdej dziedzinie,znajomi wciąż dzwonią do niego porady i zawsze mogą na niego liczyć! czy to nieruchomosci czy sprawy bankowe,urzędowe itp dobrze zarabia,jestem dla niego rodziną,godną zaufania osobą,mamy wspolne konto bez ślubu. To jest ogromne zaufanie. Uwielbia dzieci a one jego,z kazdym człowiekiem ma wspolny język. Szanowany i podziwiany :) a obok gdzieś ja..zwykła dziewczyna-tak myślę :)

Gość gość
wszystko cacy tylko pewnie dzieci brak.

MAXX, nie jest ze mnie aż tak "niewierny Tomasz" :) ale argumenty przemówiły. ;) Z drugiej strony patrzysz na związek i widzisz faceta, mieszankę wybuchową i kobietę dość silną z charakterem, nie tak?

Gość gość
gość dziś Znam podobnego, który jest kawalerem i prawiczkiem

naica sztuka polega na pogodzeniu wszystkiego . kobieta musi być silna (siła jej to cechy kobiece) a facet musi czuc się facetem by nim być . żadne nie może czuć się jakby zyło w klatce ,zwiazek to ogromny kompromis pełny wyrzeczeń i poświeceń wielu ludzi twierdzi ze mozna stworzyć zwiazek oparty na pełnej wolnośc***artnerstwie ,pełnej swobodzie ale to iluzja zwiazku tego nie można pogodzić . są kolejne etapy zwiazku mają teraz różne nazwy powiem ci że świat dąży do zwiazków jak w abonamencie ale to bedzie zagłada i obym tego nie dożył ani moi bliscy których kocham . swoje przeżyłem nie można zbudować coś trwałego na iluzji .wiele osób boi się ślubu dlaczego ? bo widza ile jest rozwodów to błedne koło to nic nie zmienia oprócz tego że mają furtkę do odejścia na już ,to tez iluzja ,mała wiara w siebie w partnera że się dobrze wybrało . a budowanie prawdziwego zwiazku to pełna akceptacja zła dobra,wad zalet. tworzenie rodziny i budowanie jej przyszłości w trudzie i nieraz w kłopotach to zaufanie musi byc całkowite bez furtki czy awaryjnego wyjscia .tego nas już nie uczą w domach . ja nie zgadzam sie na namiastki na iluzję chcę całość bez terminu przydatności niechce kolosa na glinianych nogach . wiem że to pomału już tylko marzenia i za 20-30 lat wyginą rodziny 2-3pokoleniowe a egzemplarze takie jak ja bedą jako ciekawostki zacofania w tym swiecie co nadchodzi

Nie każda kobieta jest silna. A jeśli najpierw stworzy potwora dążąc do posiadania ideału faceta, tym bardziej potrafi okazać słabość dążąc do utrzymania tego złudzenia przy sobie. KOMPROMIS tak, ale czy na pewno pełen wyrzeczeń i poświęceń... ? Jeśli coś jest dla mnie ważne, jest moim priorytetem... nie wyrzeczeniem TAK?. A niestety rzeczywiście zachwiane albo zaburzone są teraz priorytety i tak samo facetów jak i kobiet. Nie do końca się temu dziwie.... a wiesz dlaczego? Oczekujesz czegoś, dając siebie, poświęcenia i kompromisy, dając wszystko co masz i okazuje się, że pęka to jak bańka mydlana. Pęka, bo ktoś tego nie potrafił docenić, bo ktoś zmienił swoje priorytety. Czy na pewno potrafisz zaufać po raz drugi? Nawet silne osobowości się kruszą... trudno jest nie szufladkować ludzi....