Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co pomyślałybyście panie o samotnym facecie który skorzystał z usług prostytutki

Polecane posty

Gość gość

Jestem po 30, trochę nieśmiały a mężczyzna ma swoje potrzeby. Myślę o tym od pewnego czasu ale jeszcze się trochę waham.

Gość gość
Nic bym nie pomyślała. Różni ludzie w różny sposób załatwiają swoje potrzeby, niektórzy do tej pory chodzą za stodołę..... 💤

Gość gość
ze jest mi Ciebie troche zal...nie mozesz znalezc sobie dziewczyny? szukales? probowales? wiadomo,ze nic na sile...

Gość gośćszarik
To pisałam ja ,Ferdzi!hihi Podpaski rzucam do kosza...Haha

Gość gość
Dlaczego żal? Na razie jestem sam bo jak mówisz nic na siłę.

Gość gość
Zal ze juz dorosly facet a musi korzystac z uslug prostytutki...bo nie ma nikogo.Wiem,ze masz swoje potrzeby ale prostytucja to czyn desperacki z Twojej strony,no chyba ze jestes zbokiem...

Gość gość
Mam być z kimś na siłę to przecież bezsens, to była by sytuacja przejściowa.

Gość gość
gość 10.20 a mi Ciebie żal jest bardziej, bo dla Ciebie dziewczyna to nie KTOŚ a COŚ służące do załatwiania potrzeb samotnych facetów

Gość gość
chodzilo mi znalezienie dziewczyny na dluzej moze na stałe a nie tylko do łóżka....ja jestem przeciwniczką korzystania z uslug prostytucji...

Gość gość
"Mam być z kimś na siłę to przecież bezsens, to była by sytuacja przejściowa." Z prostytutką też być Cię nikt nie zmuszał, więc po co to pytanie?

Gość gość
Chodzi mi jak by na to w przyszłości zareagowała kobieta z którą chciał bym być na stałe.

Gość gość
11.06 ale autorowi chodzi o załatwienie potrzeby więc dziewczyny nie prostytutki dla niego po prostu szkoda

Gość gość
Ja jestem dość liberalna ale facet który chodzi do prostytutki jest dla mnie obrzydliwy bleee

Gość gość
A co ma sądzić jak się dowie że jej facet latał do jakiś pań, mógł się zarazić HIV lub HPV, albo jakimś innym cholerstwem. Jeszcze jak facet jest sam, to co innego, ale jak lata po prostytutkach facet w stałym związku, a po tym pod kołderkę do swojej żony, albo partnerki i zaraża chorobą weneryczną ją, to nic tylko takiego wykastrować. Czy te panie stojące przy drodze badają się, albo te ogłaszające się w internecie. No wybacz, ale wątpię. Wczoraj w TV był bardzo ciekawy program na temat prostytucji narkomanek i najgorsze jest to że klientami ich są stateczni tatusiowie w krawaciku, garniturku i pod obrączką. Strzykawki, prezerwatywy i wysypiska śmieci jako miejsce spotkań takich lewusów.

Gość gość
Żal mi Ciebie ze w wieku 30 lat nigdy nie byłeś i jeszcze się pytasz na forum. Idź, przelec i bądź k...wa facetem a nie c**a. I przestań o tym gadać. I pisze Ci to dziewczyna.

Gość gość
Akurat panie z internetu się badają, sam widziałem wynik badania.

Gość gość
Rób jak uważasz, Twoje życie.

Gość gość
a mi nie jest zal takich sprzedajnych chlopcow ktorzy mysla ze jak pojda do burdelu to stna sie mezczyznami, smiech na sali, ja bym sie nigdy z takim zalosnym desperatem nie zwiazala, wstyd miec takiego sprzedawczyka nawet za kolege, gardze takim s****wem

Gość gość
facet chodzacy do prosytutek to nieudacznik zyciowy. kazdy czlowiek ma jakies potrzeby, to zadne usprawiedliwienie taki belkot. jesli czlowiek jest glodny potrafi zdobyc pozywienie, jak nie ma kasy potrafi znalezc prace, a jak nie umie znalezc kobiety by uprawiac z nia seks to jest leniem, nieudacznikiem, bo to zaden problem. jeszcze napisz nieudaczniku ze ruuchasz psy bo musisz i nie masz nad tym kontroli

Gość gość
Facet chodzący do prostytutki to normalny chłop który ma swoje potrzeby. Nikogo nie zdradza, nikogo nie oszukuje, po prostu ma seks za pieniądze. Głupie babole Cię tu obrażają bo im żal dupę ściska. Są chętne, dałyby za darmo, tylko nikt ich nie chce.

Gość gość
Jaaasne a facet, który do burdeli nie chodzi, bo się brzydzi jest nienormalny i powinien się leczyć

Gość gość
Poznałam pewnego mężczyznę,już na drugim spotkaniu wyznał mi,ze regularnie korzysta z usług pewnej pani bo : ma swoje potrzeby a nie ma obecnie kobiety.Rozumiem,jego sprawa ale po jego wyznaniu poczułam do niego obrzydzenie i już się nie spotykamy.