Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leżącaipachnąca

Sklep internetowy z ubrankami

Polecane posty

Gość leżącaipachnąca

Witam serdecznie, no i stało się - do końca ciąży 5 tygodni a ja mam zalecone leżenie, leżenie i jeszcze raz leżenie :/ chciałabym ten czas jakoś wykorzystać więc może chociaż pokupuję coś fajnego przez internet, bo już mi się nawet pikanie w gry internetowe znudziło. Macie coś godnego polecenia?

Gość gramatyka
zależy jaki jest Twój stan konta ,jesli nie musisz się zbytnio ściskać ,a lubisz niebanalne rzeczy ,ubranka dla dziecka, akcesoria dla mam ,wózki ,nosidełka inne niz wszystkie to zobacz sobie na https://lespetits.pl/ Sklep lespetits prowadzi również sprzedaż stacjonarną ,ale to Cie pewno nie interesuje. Zdrówka dla Was :)

Gość gość
ładny spam ze strony sklepu :P

Gość Salmonella3
Mi się bardzo podoba obsługa w sklepie makowapanienka.com, mają i ubraanka i też troszkę akcesoriów czy zabawek.

Gość vxxxxxxxxxgfgfg
o bez kitu, przecież autorce chodzi o opinię osób użytkujących a nie samego siebie:/ ja nie mam sklepu ulubionego bo kupuję w różnych miejscach i różne rzeczy, często mam ubranka mayoral albo np. reimy ale też szczerze mówiąc lubię sieciówki, tak najłatwiej kupić, teraz jest mnóstwo sklepów internetowych

Gość Gibsonka
Ja też lubię sieciówki, teraz już outlety otwierają internetowe ale niestety tylko dla dorosłych np. mango ma... zara kids też offline. Ale ostatnio córce na wesele kupiłam coś takiego http://makowapanienka.com/sukienki/tiulowa-sukienka-116-mayoral-mayoral-2582.html# i sprawdziło się w 100% bo jest bardzo dobrze wykonana z fajnego, przyjemnego materiału bez drapiących elementów.

Gość gość
Polecam ci sklep internetowy Fluffy Colours, mają śliczne rzeczy dla maluszków i mam :) fajna sprawa !