Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ślub dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Gość gośćula
nie wchodzi link ,najbezpieczniejsza i najpewniejsza będzie sukienka z baskinką

Gość gość
niee. moim zdaniem właśnie brzuszek uwydatni wiem co mówie sama mam. proponuję cos zwiewnego i rozkloszowanego delikatnie

Gość gośćula
fajna ale nie sądze że zamaskuje brzuch ,wysmukli sylwetkę ale jak masz wystajacy brzusio to będzie widać. No i nie widzi mi sie ta koronka na ślub .

Gość gość
Ale wy macie pojecie kwoki o trikach modowych az strach was sluchac. Ta od baskinki puknij sie w pusty czerep baskinka ktora uklads sie na brzuchu jeszcze batdziej go uwidoczni. Bo jakbys nie zauwazyla w takiej sukience wzrok przyciaga baskinka a wiec sila rzeczy brzuch bedzie na pierwszym miejscu. Bylam na wedelu gdzie laska po 2 mies od porodu miala taka sukienke jezu ale jej bebech uwidocznilo i przyciagalo wzrok. Na poprawinach miala inna i okazalo sie ze ten brzuch wcsle nie jest taki duzy. Autorko ta sukienka twoja jesscze bardziej uwidoczni brzuch i boczki i wszystko. Jest obcislai oile przodem wysmikli moze to bokiem wieloryb. Tez mialam taki problem. Najlepsza do zamaskowania vedzie trapezowa sukienka tzn dopasowana do piersi a pozniej mocno rozkloszowana. Sa roznr wersje z rekaeem na szelkach itp. Tylko to schowa brzuszek

Gość gość
czyli blado różowa sukienka z czarną koronką nie pasuje na ślub? a t druga granatowa mogłaby być?

Gość gość
dobra to jeszcze poszukam :) odezwę się niedługo

Gość gość
Ta ostatnia ladna ale zrozum ze na duzym btzuchu efekt bedzie marny. Ona ma szarfr przez brzuch wiazana i uwidoczni go jeszcze bardziej. Wybierasz sukienki obcisle w brUchu ale takie wygladaja fajnie na zdjeciu i na plaskim brzuchu zromum ze ty misisz miec odcinane pod piersiami i luzna di samego dolu

Gość gość
a możesz mi pomóc? proszę 2 mce temu urodziłam dziecko, ważę 64 kg i mój brzuch wygląda źle reszta ciała jest w miarę ok, ale brzuch odstaje

Gość gość
To sir ubierz w sukienke z baskinka ktora jest sila rzeczy dopasowana tylko na brzuchu ma falbanke i zobaczymy jal sie bedziesz prezentowac. Ja na wladnr oczy widzialam jak ta baskinka przyciaga wzrok na brzuch i zamiast go ukryc uwidacznia go. Baskinka jest ok jak ktos ma drlikatnue wystajacy brzuch a po porodzie krotko roznie bywa i to wygada koszmarnie źle. Zreszta nie la co w necie szukac. Jak po porodzie ma sie zrujmowana figure trEba poswiecic dzien dwa i zrobic maraton po sklepach i wszystko mierzyc. Bo na kazdym co innego wyglada dobrze tym bardziej na sylwetce po ciazy ktora jeszcze nie qrocila do normalnosci. Nie sztuka kest zamowic sliczna kiecke na zdjeciu a w realu rozmiar 42 albo i lepiej juz nie prezentuje sie tak slicznie.

Gość gość
halo a co myślicie o tej kopertowej z arytona?

Gość gość
no ja niestety nie mogę zrobić rajdu po sklepach, dlatego musze cos zamówić, staram sie tylko zminimalizować ryzyko zamówienia czegos zupełnie bez sensu,

Autorko - piękna sukienka,pasuje na ślub/wesele ale uważam że jest ona tylko dla szczupłych kobiet. Może inaczej - ile ważysz ? jaki masz wzrost ? Może nie jest tak źle i ta kiecka by na Ciebie była idealna ;)

Gość gość
Monia mam 164 i 64 kg o której sukience piszesz że byłaby ok?

Gość gość
Gorset sie kłania , mama Cie nie nauczyła ?

Gość gość autorka tego tematu
założę bieliznę wyszczuplającą, ale gorset? daj spokój

Gość gość
NO to łaź z kałdunem

Gość gość
Autorko, bielizna wyszczuplająca nie pomoże , sa gorsety nowej generacji