Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy syna...

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 letniego syna, jest bardzo kochany, posłuszny, dobrze się uczy i praktycznie nie ma z nim problemu. Niestety ma słabość do narkotyków osobiście nie chcę żeby je brał bo to się źle skończy ale on jest uzależniony często prosi mnie o pieniądze na to nie aż tak duże kwoty 30-50 zł nie prosi często tylko wtedy jak już go nosi ale zachowuje się wtedy dość agresywnie wrzeszczy prosząc mnie o pieniądze szarpie się za włosy i w ogóle martwi mnie to nie wiem co mam z nim zrobić bo to moje jedyne dziecko i bardzo go kocham tylko martwi mnie jak się tak zachowuje nie umiem mu odmówić i nie mam pojęcia co zrobi jeśli mu nie pozwole. Bardzo go kocham i chcę żeby przestał. Pomóżcie proszeeeę :(

Gość gość
szukaj pomocy dla uzależnionych

Gość gość
Kochane, posłuszne dzieci nie wydzierają się na matkę. Syn jest narkomanem, a ty dostarczasz mu kasę, żeby pogłębiał nałóg. To nie ma nic wspólnego z miłością, a jedynie z głupotą. Działaj ostro, póki jeszcze możesz coś zrobić - za rok będziesz zupełnie bezsilna, patrząc jak syn się stacza.

Gość Tasmanska
Za fraki i natychmiastowo na oddzial odwykowy dla nieletnich . jakby 17 syn wydzieraj się na mnie bo chciałby pieniądze na prochy to po pierwsze dostalby w pysk a po drugie w ośrodku zamkniętym dla uzależnionych zostalby dotąd az całkowicie wyszedłby na prostą

Gość gość
no tak jedyne rozwiązanie Tasmańskiej-dac w pysk...

Gość Tasmanska
ja wiesz ,ze teraz jest epidemia dysmozgow, dyslektyków, ale żeby 3 linijek nie pojąć jaka jest w nich zawartość treści to mnie oslabiacie. Nie jedyna rada dac w pysk, rada naistotniejsze wyslac młodocianego na odwyk do osrodka uzaleznien i ciezka wspolpraca z terapeutami, a gnojek z agresją wobec matki w moich oczahc jets spalony i nie trzymałabym takiego smiecia pod własnym dachem

Gość gość
przeciez nikt nie zachwala zachowania jej syna, jest karygodne i nalezy mu sie odwyk jak nic ale te twoje posty o karach fizycznych w innych watkach i teraz ,,dac w pysk":/ widac ze dzieciaki w chacie lejesz na potęge...

Gość gość
Ale to dobre dziecko nie umiałabym go uderzyć z resztą nie umiem mu odmówić ...

Gość gość
"dobre dziecko" ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
Z resztą on się na mnie aż tak nie wydziera zwykle jest potulny jak baranek tylko czasami jest troszeczkę agresywny ale to kochane dziecko.

Gość Tasmanska
17 to nie dzieciak to raz. Dwa smiech mnie ogarnia, bo ci się szklana kula przegrzala i szwankuje . Nie leje dzieci na potęgę bo takowych nie posiadam :D Ja z tych co bawią sie w nowoczesne metody wychowawcze - te anytyprzemocowe i sama zbieram cięgi przysłowiowe . Nie przypominam sobie ,abym wypowiadala się z aprobata karach fizycznych, no chyba ze chodzi o wpis ze ja od czasu do czasu otrzymałam co nie co i to na tyle moich wywodow. 17 latek który agresywnie wymusza na mnie kase zdzieliłabym przez łeb i wypad do osrodka

Gość gość
zdzieliłabym przez łeb- faktycznie to nie kara fizyczna...

Gość gość sisi
O matko!..masakra.Albo to provokacja albo Ty jesteś nieodpowiedzialną matką.Dziecku trzeba tłumaczyć od małego..co wolno a co nie!.Ja mam syna w podobnym wieku i on zawsze podkresla ze w życiu by takiego swinstwa nie brał.

Co zrobić? Powiedzieć STOP ! Dając dzieciakowi kasę , przybliżasz go do nałogu. Wiem że serce boli,ale musisz być " brutalna " - tak właśnie z osobami uzależnionymi się postępuję. Nie dajesz kasy,szukaj pomocy u psychologa,w ośrodkach dla uzależnionych , staraj się o przymusowy odwyk/terapię.

Gość gość
twoje jedyne dziecko i własnie go zabijasz dając mu na cpanie,sama brałam w młodosci matka miała to w d***e,poznałam w koncu chłopaka który pomógł mi z tego wyjsc.Powinnas dac mu w pysk i na odwyk.

Gość gość sylwia
To straszne ja bym się załamała.Cieszę s ię że moj 17 latek jest porządny pod każdym względem.

Gość gość
To chyba jakies prowo? jak można powiedzieć o synu, który jest narkomanem, że nie ma z nim problemów? Co musiałby robić, abyś uznała, że te problemy są? :o

Gość gość sylwia
To na sete provo.Ciekwe dlaczego ktos wymysla takie rzeczy.

Gość gość
Jesli chcesz sie dowiedziec wiecej : kamil.sakowski5 moj skype zadzwon a napewno Ci podpowiem na co zwracac uwage , jesli masz nauwadze narkotyki u swoich dzieci ...

Gość gość
Szybko wysłać na leczenie zanim 18 lat skończy i odmówi