Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są na tym świecie jeszcze normalni faceci?

Polecane posty

Gość gość

1.którzy na prawde kochają swoją kobiete 2.nie traktują jej przedmiotowo 3.nie spowiadają się z życia seksualnego kolegom

Gość gość
Czyli nie ma skoro pusto tutaj :(

Gość gość
Ja jestem, ale z kobietami dałem sobie już spokój. Nie wiem czy na zawsze, ale na pewno na jakiś czas.

Gość gość
Gość z 14:01 Dlaczego?

Gość gość
Są :) ale to tylko wyjątki ;) p.s dlaczego pytasz?

Gość gość
No właśnie może 1 na 100 :( no bo nie chce żeby ktoś mnie w przyszłości skrzywdził :(

Gość gość
Odpowiadam, bo przez to jaki jestem najwyżej się nadają na przyjaciela, a nie partnera. Szanuję kobiety, cenię je, fascynuje mnie ich emocjonalna natura. Mam do nich duża wyrozumiałość oraz cierpliwość. Po prostu jestem za dobry. Nie postrzegam w roli przedmiotu. Ale jednocześnie nie jestem zbyt przystojny, aby być w związku. Dlatego zostaje tylko przyjaźń. Aczkolwiek koleżanki dostrzegały moją inteligencję, mądrość, mówiły, że jestem fajnym facetem to jednak jak się okazuje na związek to za mało. Ale życzę innym, aby byli szczęśliwi.

Gość gość
Na zasadzie, że naobiecuje jak kocha i wgl a potem bzyknie za przeproszeniem i zostawi :(

Gość gość
Myślisz o przyszłości to pewnie młoda jesteś :)

Gość gość
92 Ty to się nie wypowiadaj :) matole

Gość gość
92: Ja na takich bardziej zwracam uwage, spokojnych ale nie jakichś lamusów. W dodatku typki które imprezują, ćpają, piją nie bedą chcieli wartościowej i spokojnej kobiety...

Gość gość26
Do mojej odpowiedzi dodam jeszcze tylko to, ze ogólnie nie zamykam się definitywnie na kontakty damsko-męskie. Stawiam póki co na rozwój, a jak spotkam jakąś ciekawą kobietę to z doświadczenia wiem, ze jestem w stanie ją zainteresować rozmową i znaleźć płaszczyznę porozumienia. xxxx A Ty się nie martw, znajdziesz takiego faceta o jakim marzysz, bo tacy są. xxx Nie należy popadać w skrajność. Ani twierdzić, ze nie ma normalnych facetów, którzy troszczą się o swoje kobiety, ani nie można mówić, ze wokół dużo patologii, aczkolwiek facetów traktujących kobiety przedmiotowo nie brakuje. Dobrej niedzieli!

Gość gość
Gość26 - dziękuje! Właśnie dzięki takim jak ty odzyskuje wiare! A jeszcze pytanko, ty bardzo zwracasz uwage na wygląd kobiet?

Gość gość
Trudne pytanie, nie wiem, jak odpisać. Pokrótce to oceniam kobietę całościowo, a mianowicie może być nawet przeciętna z wyglądu, a dla mnie może być najpiękniejsza. Na jej ocenę wpływają inne czynniki. Różne czynniki wzięte razem wpływają na to, ze dana kobieta mi się podoba. W kazdym bądź razie nie jest czynnikiem jedynym ani decydującym. Wiem, ze pisze dość enigmatycznie, ale nie da się tego prosto wyjaśnić. A poza tym na publicznym forum nie chce udzielać bardziej szczegółowych odpowiedzi. Odnosiłem wrażenie, ze jesteś młodziutka, ale nie trać nadziei. Głowa do góry :)

Gość gość
Dziękuj***ardzo Ci za odpowiedź :) widać, że jesteś wartościowym facetem :)

Ja jestem/byłem ale jak dziewczyna o która sie starałem wybrała *****cza to czas na zmiany chyba...

Gość gość
na pewno nie znajdziesz ich na kafeterii :P