Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arecki446

Putin ma rację. ukraińców należy skasować

Polecane posty

bo to najwięksi zwyrodnialcy. Wczoraj była rocznica krwawej niedzieli, a media oczywiście milczały

nawet niemcy nie mieli takiej natury w zabijaniu ludzi. Dziś w każdej ukraińskiej wiosce stoi pomnik bandery. W dzień wizyty komorowskiego w parlamencie ukrainy bandera został ogłoszony bohaterem narodowym. A polski rząd im d**y liże. ( nazwiska i nazwy celowo z małej litery ) bo tyle są warte.

Gość gość
Ty się tak nie ciesz bo po ukraińcach czas na was nędzni polaczkowie. Rosyjski pan.

Gość gość
UPAina powinna zostać podzielona pomiędzy Polskę a Rosję. Taka prawda PS. Śmierć UPAinie!

Gość gość
Cymbale nie wiesz że w, drugiej kolejności do "skasowania" byli by Polacy idioto

15.11. Idiotą to ty jesteś. Tylko taki palant jak ty niewie że popierając ukrainę sami podstawiamy się Putinowi.

Gość gość
Nic podobnego idioto zapendy teryterialne Rosji nie skończą się na Ukrainie i dopóki Rosjanie nie zajęli Ukrainy to Polacy mogą spać spokojnie .

15.31. Idiotą to siebie nazwij. Siebie i tych wyborców peo. Za okupacji hiter na Polaków nie nakładał takich podatków jak popaprańce. Jak mają ludzie spokojnie spać? Głodni? Bez pracy? Bez perspektyw na lepsze jutro? Putinem straszysz? Bardziej boję się tego niby polskiego rządu niż Putina. Palant jesteś i tyle.

15.31. Idiotą to siebie nazwij. Siebie i tych wyborców peo. Za okupacji hiter na Polaków nie nakładał takich podatków jak popaprańce. Jak mają ludzie spokojnie spać? Głodni? Bez pracy? Bez perspektyw na lepsze jutro? Putinem straszysz? Bardziej boję się tego niby polskiego rządu niż Putina. Palant jesteś i tyle.

poza tym temat niedotyczy tego co z nami Putin zrobi, tylko co powinien zrobić z ukraińcami

Gość gość
Pacanie jeżeli podoba ci się okupacja rosyjska to jedz do Rosji ja wole żyć w wolnym kraju idioto Putin ma zapędy imperialistyczne kto tego nie widzi to frajer.

Gość gość
Jeszcze jedno jakbyś nadal pacanie nie rozumiał jak Putin "skasuje" Ukraine to weźmie się za Polaków.

Rosja to nasz sojusznik, byliśmy zgrabnie skłucani przez USA i inne organizacje. Ukraincy są okej. To banderowcy ukrainscy, i ukainscy nacjonaliści są zwyrodnialcami i powinni zostać wyeksterminowani z naszej pięknej planety. Naszczęście prawo karmy działa, nie życze najgorszemu wrogowi tego co ich czeka za te bestialsie zbrodnie. Pewnie to samo co robili innym

Gość gość
Jak Rosja to twój sojusznik to jedz do Rosji ja wole żyć z, dala od tego "przyjaciela" zresztą mieliśmy już tej przyjażni po uszy w przeszłości aż nadto.

W naszym interesie jest by utrzymywać dobre relacje z rosją. Zresztą tak naprawde to nasi słowniańscy bracia jak słowacja, bośnia, croacia, albania. Przez wieki te nasze potyczki z rosjanami były zaplanowane, celowo.

Gość gość
Jesteś zwykły komuch

Gość gość
Trzeba skasować Putina a Rosje zetrzeć z powierzni Ziemi atomem.

Gość gość
Jak byś był patriotą to chciałbyś Polski wolnej a nie pod strefą wpływu Rosji już to kiedyś przerabialiśmy ale odzyskalismy wolność i jakoś dobrze mi z nią.

jeszcze raz tłumaczę. Zakładając ten temat napisałem wyraźnie że chodzi mi wyłącznie o ukraińców. A to jakie zapędy ma Putin to już inna bajka.

Nigdzie nienapisałem że chce by Polska była pod wpływami Rosji. Mam na myśli że razem powinniśmy się wspierać

Gość gość
To prawda ale wolna Ukraina jest na rękę Polsce bo gdy Rosjanie zdobędą Ukraine przyszyjdzie kolej na Polskę.

Gość gość
Możemy wspierać Rosje pod warunkiem tego by Putin prowadził pokojową polityke a tak nie jest.

Gość gość
Ale inteligent się znalazł wszyscy politycy twierdzą że pokój Polski nie jest dany nam raz na zawsze a zagrożenie jest właśnie ze strony Rosji a ten chyba przespał wszystkie informacje na ten temat .

18.43. Entelegencie. Rosja gdyby chciała zająć Polskę, to nie czekała by na zajęcie ukrainy. Po co Putinowi biedna Polska?

Gość gość
Zgadzam sie z autorem tematu. O tym co wyrabiali Ukraincy jakos nikt nie pamieta. Pamietaja potomkowie Polakow, ktorzy musieli z tej czesci Polski uciekac. Moja babcia nigdy inaczej ich nie nazywala jak mordercy. Mordercami byli zwykli ludzie, ktorzy kilka tyg wczesniej byli sasiadami. Ukraincy torturowali i dopuszczli sie takich okrucienstw, ze powtorzyc ciezko. Gdyby sytuacja byla odwrotna, i to Polska byaby zaatakowana przez Rosje - Ukraincy na pewno staneliby po stronie Rosji by cos na tym zarobic.

chyba tylko jako strefa buforowa. Taką strefą buforową obecnie jesteśmy dla niemców

Gość gość
Ciekawe to po co olbrzymiej Rosji Krym dodam że Krym należał w przeszłości do Tatarów.

gość dziś ja polityków nie słucham w przeciwieństwie do ciebie zmanipulowany idioto. Pewnie również zdziwi cię to że polską rządzi mafia ? Bo innaczej tych terrotystów nazwać się nieda