Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo młody wygląd

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, co mam robić. Mam 25 lat, a ludzie dają mi 16-17. Jedna nawet powiedziała, że mam 14 lat i że jestem dzieckiem. Fakt, mam szczupłą sylwetkę, mały biust, mały tyłek, nie za szerokie biodra. Nie jestem jak typowa baba. Do tego dochodzi młodo wyglądająca twarz... Co zrobić żeby chodziaż wyglądac na 20 lat. Nie muszę wyglądac starzej niż jestem, ale chociaż żeby nikt nie nazywał mnie dzieckiem. Co robić?

Gość gość
???

Mam to samo, tylko że 19 lat. Wyglądam na 14, szukam pracy ale wszędzie wstydzę się zapytać. Do ogłoszeń wysyłam CV, ale jak już dzwonią to wstydzę się odebrać bo mam dziecinny głos, a wygląd tym bardziej. Także zwłaszcza po tym, kiedy ostatnio znajomy zaprowadził mnie do pewnego biura w sprawie pracy jako kasjer. Kobieta od razu powiedziała 'nic z tego. Ile Ty masz lat? 14? Zaraz będą się ludzie i policja przyczepiać, że dzieci zatrudniamy'. Od tej pory boję się gdziekolwiek o pracę zapytać. Pale papierosy. Ale wychodząc muszę, kitrac się z tym gdzies po krzakach bo wszyscy patrzą się na mnie albo śmieją. Ty jesteś dziewczyną, według mnie nie ma w tym nic niekomfortowego. Ale pogadajmy na priv, ok? Porozmawiajmy i znajdżmy sposób na pomoc. Jeżeli o Ciebie chodzi to chyba będę w stanie znaleźć wyjście. Emenems56@wp.pl

Gość gość
najpierw sam sobie pomóż a nie mnie będziesz pouczać :o

Gość gość
Cooo????Prosze o powazne odp.! Ost w pracy pewna Pani o mnie mówi:"Dzieci tez zatrudniacie??" Masakra!!! Nikt mi nie wierzy, e mam 25 lat i ze jestem mgr.inz!