Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanka pozwala mezowi na prostytutki !!

Polecane posty

Gość gość

podczas wizysty u znajomych, maz mojej kolezanki zaczal namawiac mojego chlopaka na wspolny wyjazd do Amsterdamu z chlopakami i pojscie na prostytutki... o dziwo jego zona sie smiala i zartowala z tego ze spakuje mu duzo prezerwatyw zeby nie przywiozl zadnego chorobska... nie wiedzialam nawet jak zareagowac, w zyciu nie pozwolilabym swojemu chlopakowi jechac na weekend na prostutki a dla nich do nic zlego... co wy o tym sadzicie ?

Gość gość
teraz to normalne, otwarte związki, otwarte małżenstwa, lepsza jawna, kontrolowana zdrada niż udawanie wiernosci :)

Gość gość
Dlatego ty jestes/będziesz zdradza i być może porzucona a tamci będą cieszyć się sobą i sexem bardzo długo. Na pewno masz dużo kompleksów i nie czujesz się pewnie w związku. Tamta zapewne jest pewna że i tak i tak wróci bo lepszej nie znajdzie. Ja swojemu tez pozwalam na męskie weekendy.

Gość gość
ale wy jesteście zrezygnowane,to wy nie wierzycie w siebie,a jeszcze głosicie te swoje nauki innym,facet z wami będzie jak pozwolicie mu na d***** na co jeszcze pozwolicie napluć sobie w twarz żeby został?,a są faceci którzy nie będą chodzić na d***** a będę z ukochaną ,żenada te wasze związki,dobrze że to nie mój świat ,gdzie wy wynajdujecie d****arzy do małżeństw z wami i jakie jesteście że trzeba mieć na boku c**y

Gość gość
a Ty 16;09 bijesz rekordy tępoty,"tamta jest pewna że on po d****arstwie do niej wróci " o trzymajcie mnie, to naprawdę szczyt marzeń i oczekiwań kobiety dziś? byle wrócił z dziwek,facet który szanuje i kocha nie chodzi na d*****,ty nie szanujesz siebie albo właśnie lubisz tych prymitywów

Gość gość
Do gość 16:13, każdy żyje jak chce. Sex i satysfakcja z życia seksualnego tez jest ważna w życiu. Nigdy nie zmusiłabym i nie chce być zmuszona to braku satysfakcji z życia seksualnego w imię wierności. Uważam że można zbudować udany związek, pełen miłości jednocześnie nie tlamszac swojej seksualności. Jeśli wszystko odbywa się otwarcie, za zgodą i bezpiecznie na pewno urozmaici życie.

Gość gość
kobieta która nie ma kompleksów i zna swoją wartość może co najwyżej pogonić takiego palanta jak twój chłop

Gość gość
Ciekawe czy to dziala w obie strony, przeciez kobiety tez chetnie zaszaleja w weekend.

Gość gość
rozumiem że sama się puszczasz,ok twoje życie, ja pisałam o normalnych rozwiniętych emocjonalnie i duchowo osobach które cenią sobie wzajemne oddanie i sa daleko za zwierzętami

Gość gość
Oczywiście ze działa w dwie strony, trzeba tylko ustalić zasady. Tzn. na co pozwalamy a czego nie chcemy bo np. będziemy się z tym źle czuły.

Gość gość
no i dobrze ,niech tak będzie,oddani i delikatni są dla siebie,a nadpobudliwi z wymianami partnerów dla siebie .każdy pasuje do siebie

Gość gość
Zdajesz sobie sprawę ze takie myślenie i takie pojmowanie wierności wynika tylko z kultury. Wystarczy ze urodziła byś się w innym kraju i juz myślała byś inaczej. Czyja ssię puszczam, nie wiem. Mam męża od 10 lat i mimo kilku partnerów po ślubie nadal uważam ze jest najlepszym jakiego mogłam spotkać.

Gość gość
nie wynika tylko z kultury tylko z natury i osobowości ale nie chce mi się z toba gadac

Gość gość
każdy żyje jak chce,mnie to nie obchodzi co robicie ze swoimi genitaliami ,pisałam do osoby która wmawiała kompleksy osobie która nie zgadza się na d****arstwo ,tyle

Gość gość
Coś w tym może być. Znam jedna parę która właśnie tak żyję i są wyjątkowo zgodnym małżeństwem. Ja bym tak nie umiała.

Gość gość
ja tez znam małżeństwo które się wymienia ,i facet zakochał się w jednej kochance i pani nie była zadowolona

Gość gość
Dlatego z góry trzeba ustalić co w takiej sytuacji, gdy zaczynamy coś czuć to takiej osoby. W naszym przypadku - zrywamy wszelkie kontakty. Staramy się też wybrać takich ludzi w których się raczej nie zakochany.

Gość gość
tak czy siak nie czuję szacunku do takich osób

Gość gość
Kolezanka i jej maz zazartowali sobie z ciebie i mieli fajny ubaw :D

Gość gość
Ja też pozwalam swojemu mężowi uprawiać seks z prostytutkami. Dzięki temu jest lepszy w łóżku i zyskujemy na tym oboje a na pewno ja. Kiedyś nie robił mi minetki ale porozmawiałam z prostytutką, u której miał być by go tego nauczyła i teraz codziennie mnie pieści.

Gość gość
Ahh

Gość gość
Madra kobieta

Gość gość
:)

Gość gość
Polecam wróżby drogą emailową od Tarocistki Sofii. Szybko i konkretnie dostałam odpowiedź. Jestem zadowolona , bo zaoszczedziłam sobie i czasu i pieniędzy. (wrózba emailowa jest tańsza) Namiar na nią to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
żenada