Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smiac mi sie chce z kobiet ktore wiaza sie z patologia

Polecane posty

Gość gość

A potem placza jecza na forume i oczekuja glaskania po glowce ze ICH SWIADOMIE WYBRANY facet je bije wyzywa zdradza itd :D przeciez normalna kobieta z klasa w zyciu by na taka lajze nie spojrzala... To tak jak by ksiezna zwiazala sie z cpunem kompletnie dwie niepasujace do siebie bajki. Ale naszczescie tak nigdy nie jest - regula jest prosta ciagnie swoj do swego. Dlatego mnie do zapijaczonych cpunek i imprezowiczek nie ciagnie. Dlaczego? Bo ja taki nie jestem! Wole kobiety z klasa zadbane znajace podstawy etykiety towarzyskiej. A wy sie wiazecie z patologia z jednego powodu - bo same takie jestescie! Tylko tego nie dostrzegacie...

Gość gość
kobiety nie biorą facetów z patologi tylko dlatego że one same z niej pochodzą jest wiele innych czynników jak np. niektóre mają po prostu taki charakter że muszą na siłę kogoś ratować i stąd związek ze ćpunem albo są tak naiwne i zakochane że im nie przeszkadza to jak są traktowane

Gość gość
gość dziś ". A wy sie wiazecie z patologia z jednego powodu - bo same takie jestescie! Tylko tego nie dostrzegacie..." X Prawda jest smutna. Ktoś kto się wychował w patologicznym społeczeństwie nie wie że może być taką samą patologią bo niby skąd ma czerpać inne wzorce? "trzyma " się tego co zna. Od poczęcia mają przecież wszczepione poczucie niższości i wartości. Jedni trafem losu wydobądą się z tego bagna, drudzy nie zawsze mają taką okazję. Tu nie ma się z czego wyśmiewać.