Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was uznał że jestem brzydka czy jestem przewrażliowiona?

Polecane posty

Gość gość

Na dworcu dzisiaj jak szłam z walizką zaczepił mnie chłopak. Jakiś młody chłopaczek koło 20 lat, ja mam 26. I powiedział " cześć, wyglądasz mi na sypmatyczną osobę, jak masz na imie? gdzie idziesz? A potem powiedział " nie mam potrzeby cie podrywać ,ale zgubiłem portfel i nie mam na bilet itd", a ja ,że nie mam pieniedzy i powiedział " dobra" i poszedł... Myslicie, że od początku chciał kasy, czy z daleka myslał, że sie mu podobam, a potem pomyslał, że jednak nie i chciał mnie tak spławić?

Gość gość
Bo chodzi mi o to czy to wg was był naciagacz i od początku chciał kasy, czy pewnie najpiew sobie pomyślał jak zobaczył mnie z daleka, że chce mnie poderwać, a potem jak juz zagadnął to zmienił zdanie i wymyślił ten tekst w potrfelem żeby mnie spławić?

Gość gość
Ale masz rozkminy i po co to analizujesz? Skad mamy wiedzieć co mial na myśli

Gość gość
Obie wersje są możliwe, aczkolwiek prawdopodobnie chcial wyciagnac kase i tyle, pelno takich cwaniaczkow na dworcach i ten tekst "wygladasz na sympatyczna osobe" typowy, tak jak cyganka mnie ostatnio zaczepila i powiedziala "bo pani widze ze jest normalna " :D

mnie ciekawi czy dużo lasek ma takie rozkminy.. to jest ewidentna potrzeba aprobaty. Jak myślicie ?

Gość gość
chcial dostac kase, czym sie przejmujesz

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
jestes przewrazliwiona ja bym sie takim czyms nie przejela przeciez nie powiedzial ze jestes brzydka a ni nic w tym stylu tylko czy dasz mu kase