Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetkaaaaaaaaaa

Problem ze znalezieniem faceta

Polecane posty

Hej, mój problem pewnie wyda wam się błahy, ale dla mnie wcale nie jest...Mam problem ze znalezieniem odpowiedniego faceta. Mam 22 lata i nigdy nie miałam poważnych związków, zawsze wszystko szybko się kończyło. Na dodatek ciężko kogokolwiek poznać. Czuję się bardzo samotna. Wszystkie przyjaciółki są już w długoletnich związkach, a ja jestem sama...Bardzo źle mi z tym. Chciałabym w końcu kogoś mieć...mieć świadomość, że jestem dla kogoś ważna...tak bardzo pragnę się zakochać...Gdzie mam poznawać facetów, aby chcieli czegoś poważnego, a nie tylko przygody na jedną noc, bo takie mnie nie interesują...Proszę doradźcie mi...

Gość gość
Tu na forum jest duzo facetow, ktorzy uwielbiaja brunetki jeden podal namiary do siebie.:D

Gość wiktor1985
Jestem :)

Gość gość
22 lata i piszesz że zawsze sie wszystko szybko kończyło.. To nie brzmi zachęcająco. Łatwa jesteś?

Gość gość
znaczy za szybko kończył? może jesteś atrakcyjna i dłużej nie mógł wytrzymać... ja tak mam z atrakcyjnymi laskami, że pierwsze bzykanie, to chwila i się spuszczam, dopiero za drugim razem bzykam dłużej także nie wszystko stracone

Gość gość
gość wyżej podał maila, z tego co piszecie - jesteście dla siebie ideałami wręcz stworzeni dla siebie:)

Gość gość
Ja mam tak samo i tez mam tyle samo lat co Ty :) bylam w jedym zwiazku trwajacym 4 miesiace 5 lat temu.. 3 lata temu sie ostatnio z kims calowalam. I tyle :)

Gość wiktor1985
Podaj mail / gg

I nie jest Ci z tym źle ? Nie czujesz się samotna ? Mnie samotność już dobija, coraz więcej przepłakanych wieczorów, bo tak bardzo brakuje mi drugiej osoby...

Gość gość
Problem ze znalezieniem faceta xx A gdzie i jak szukasz?

Gość gość
Czuje sie samotna, wychodze w wiele miejsc, jakis czas temu poznalam chlopaka, ktory bardzo mi sie spodobal, ale niestety nic z tego nie wyszlo. Jakbym chciala byc z byle kim, to moglabym byc, bo jacys koledzy mnie podrywali, faceci sie ogladaja, ale.. to bez sensu.

Gość gość
Kobiety nadużywają określenia "z byle kim". Chyba nawet każdego faceta który nie wyróżnia się urodą albo kasą, nazywają byle kim.

Gość gość
Nie ma to jak oceniac osoby zupelnie Tobie nieznajome. Mowiac z byle kim akurat mialam na mysli osoby, ktorych ani charakter, ani uroda nie sa dla mnie. A co do charakteru mam wysrubowane wymagania. Co do urody - podoba mi sie rozny typ urody, ktos po prostu musi mi sie spodobac, a podobali mi sie faceci od uznawanych za niezbyt urodziwych poczawszy po przystojniejszych.

Gość gość
Znalam jednego faceta, mial fajny charakter i w dodatku byl przystojny, ale nie bylo miedzy nami chemii. Chociaz on deklarowal, ze mu sie podobam etc, ale jednak bylismy bardziej przyjaciolmi i ja mu mowilam, ze wole, aby tak pozostalo, choc caly czas staralama sie cos poczuc. Takze to wszystko nie jest takie proste, jak widac nie wystarczy zestaw okreslonych cech, musi cos zadzialac miedzy ludzmi... przekichane.

Gość gość
Owszem, wygląd jest ważny, ale nazywając kogoś byle kim pokazujecie że nie macie szacunku do ludzi. To niemiłe i wręcz odstraszające.

Gość gość
Charakter mial taki, ze moglismy porozmawiac doslownie o wszystkim. Prowadzilismy takie filozoficzne dyskusje.. :) a teraz kontakt mamy rzadszy , bo sie wyprowadzil.

Gość gość
Z 'byle jak wybranym partnerem', teraz Ci bardziej odpowiada? Chyba nie rozrozniasz roznicy pomiedzy nazywaniem kogos personalnie byle kim, a pisaniem o 'byle jakim partnerze' czyli pierwszym lepszym, kto Cie podrywa, niewazne jakie ma cechy etc, byleby z kims byc.

Gość gość
Nie twierdze, ze oni sa byle jacy, tylko niekompatybilni ze mna, a wiec tworzylibysmy byle jaki zwiazek :)

Gość gość
Ja widzę różnicę, to Wy nie jesteście świadome tego jakie jesteście patrząc okiem faceta. Nie będę się rozpisywał, sam fakt że jesteście same powinien Wam dać do myślenia. Miłej niedzieli.

Gość gość
Mam 22 lata i nigdy nie miałam poważnych związków, zawsze wszystko szybko się kończyło. ... Gdzie mam poznawać facetów, aby chcieli czegoś poważnego, a nie tylko przygody na jedną noc, ... x Puszczalskiej mało kto chce do związku. Nie licz na to.

Gość gość
Znowu kogoś oceniasz nie wiedząc co ma w głowie, co oznaczają jego skróty myślowe i jeszcze twierdzisz, ze to przez to ktoś jest sam i nie szanuje innych. No cóż.. tez życzę milej końcówki niedzieli.

Gość gość
Brunetka, tutaj chyba nie uzyskasz normalnych odpowiedzi.

Jesteś zwykłym śmieciem oceniając mnie skoro mnie nie znasz...nie jestem dziwką...a faceci to zwykli ch***, bo zależy wam tylko na d***e, nie interesują was kobiety które się szanują...