Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez sensu, 18 latek nieudacznik

Polecane posty

Gość gość

Hej.. Jestem Artur. Mam 18 lat. Moj problem polega na tym ze nie potrafie sobie znalezc dziewczyny.. Nigdy sie nie calowalem, o seksie nie wspomne. Jedyne co, to taniec na jakiejs imprezie. Probuje cos, jak poznam jakas to pisze na fb i zazwyczaj rozmowa sie nie klei.. Raz zanim poznalem na zywo, to pisalem przez fb i bylo ok, ale potem sie zobaczylismy... i no wlasnie, zastanawiam sie czy problemem nie jest moj wyglad, oczoplas oka lewego i nosze okulary.. Wstydze sie zagadac na zywo z tego powodu, boje sie reakcji kobiety, nie chce utrzymywac kontaktu wzrokowego. Tak jak napisalem, z tamta sie zobaczylem i kontakt sie urwal.. Raz mialem sytuacje ze dziewczynie na mnie zalezalo, ale kompletnie nic do Niej nie czulem i tez zerwalismy kontakt. Naprawde jest mi cholernie ciezko sie przelamac i podejsc z powodu moich oczu..W kilku zdaniach strescilem cale swoje dotychczasowe zycie towarzyskie :) Poza tym wszystko jest ok.. Jestem ogarniety, nie pije alko, nic nie pale, nic nie biore.Mimo problemow ze zdrowiem chodze na silownie i uprawiam sport.Przywiazuje tez wage do ubioru. Prosze odrazu nie piszcie zebym leczyl ten oczoplas bo juz tyle specjalistow objezdzilem, ze wiem ze nic z tego.

Gość gość
to musisz zacząć pic:)

Gość gość
Jest ze mna tak zle, ze ludzie nie wiedza co mi poradzic :D