Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z serii: dobrze zrobiłam? oglądamy film z rodziną a tu NAGLE

Polecane posty

Gość gość

powiedziałam, że jeszcze raz się ktoś odezwie to wyłączam film, bo mi przeszkadzacie, a jak kogoś nie interesuje to nie musi oglądać, no i znowu komentarze, gadki z tyłka, spojrzenia na sufit, na siebie, ktoś zaczął znowu gadkę, to wstałam, wyjęłam kabel hdmi i koniec oglądania filmu, debile skończeni :D sama sobie obejrzę, będą mi przeszkadzać

Gość gość
bardzo dobrze, też mi zawsze wszyscy przeszkadzali, udawali że są zainteresowani na początku, tak włącz włącz, będziemy oglądać na dużym ekranie, a co do czego przychodziło to zakłócali, telefony, smski pisali, wychodzili na balkon, także też sprzęt zwijałam, szłam do siebie i na komputerze oglądałam, wredne małpiszony, nie przejmuj się, prezentowali niezainteresowanie więc pretensje mogą mieć tylko do siebie :P

Gość gość
Musisz być mało asertywną i bardzo niesmiałą osobą, skoro takie zdarzenie tak Cię podjarało i sprawiło, że musisz o nim napisać na forum 🖐️

Gość gość
dobrze :)

Gość gość
Jeśli twoja rodzina to debile , to kim ty jesteś ?

Gość gość
Widzę że nie tylko u mnie nie umieją sięzachować

Gość gość
a co miałam zrobić, siedzieć i wysłuchiwać ich gadania o bzdetach akurat wtedy kiedy film leci? teraz wyłączyłam to siedzą w pokoju jak trusie, nic nie mówią.

Gość gość
Fakt, u mnie zawsze kiedy były święta a jeden telewizor, to jeden chciał oglądać kolędy, drugi Kevina, a trzeci co innego i zawsze była kłótnia i nigdy nie mogłam nic obejrzeć, bo przekrzykiwali się, ale z drugiej strony po co zakładać taki wątek :)

Gość gość
hahaha powod do zakladania watku na kafe, boze ..