Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego strona wizaz to taki syf?

Polecane posty

Gość gość

O pieronie, weszlam tam raz i zrobilam prowo, od razu ban :D tam same jakies tapeciary siedza, co dostaja histerii nawet na widok slowa dupa xdd nawet zadnej nie obrazilam to mnie zjechaly, zlosliwe baby, chcialam sie posmiac i chuj z tego wyszedl :/ ciekawe, bo watkow o problemach z cipka, tezetem, bachorem, wlosami i pazurami jest od cholery, i o,tym mozna pisac a co innego to od razu te pustaki dostaja bialej goraczki lol. Ten mod to jakis p***b, najlepsze jak kazda mu tam d**e lize ze taki wspanialy, oh ah :D byliscie tam? Jak wrazenia? :p

Gość gość
dostałaś słusznie bana za prowo. Czego idiotko nie rozumiesz ? Widać nadajesz sie tylko na forum o kupie, a nie w cywilizowanych miejscach. :D

Gość gość
Tam za byle g****o banują. Żałosne towarzystwo wzajemnej adoracji.

Gość gość
Sprawdz netkobiety, pewnie to samo :)

Gość gość
Ciekawe ile by prawik popisal tam :D

Gość gość
Na wizażu dziewice i prawiczków uważają za osoby chore psychicznie, a osoby, które uprawiają co tydzień seks na imprezie za cool. Wiem, bo tam czytałem komentarze.

Gość gość
Slusznie bana za prowo? Panienko kochana, ja stowe postawie zes nie widziala tematu z moim prowo i juz sie wypowiadasz :D A tak serio, to kilka razy czytalam recenzje jakichs kremow, ale na forum to sie nie da wysiedziec, jak sie czyta te pustaki to nie wiadomo czy to smiec sie czy plakac ze takie cos chodzi po swiecie. Ehh, kobiety to trudne stworzenia jednak, podziwiam facetow ze potrafia z nimi wytrzymywac, zwlaszcza z takimi co wysiaduja na takich forach.

Gość gość
Kocham jak takie wizazowe cos uwaza sie za inteligentne :D one tam wszystkie chyba staraja sie pisac tak, zeby to brzmialo madrze, slownictwo czesto wyszukane, a nie zdaja sobie sprawy jak zalosnie sie to czyta. Ide stamtad, koszmary bede miec, jeszcze mi sie przysni jaka wizazowa "d**eczka" z pekajacym na twarzy tynkiem popisujaca sie elokwencja :D

Gość gość
Widać tepaku nadajesz się tylko na forum o kupach buhahaha

Gość gość
Tamto forum to jest kupa wielka proszę przedmówczyni.