Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 28 lat a wyglądam strasznie młodo to zaleta?

Polecane posty

Gość gość

Tzn może na nastolatkę już nie wyglądam, ale każdy, ale każdy się dziwi ,ze mam 28 lat, czasami gówniarze młodsi ode mnie mi mówią na ty. Nie wiem dlaczego tak jest? Jestem dosc atrakcyjna , dla straszych tez, ale czasem bym wygladala wygladac powazniej, dosc mocno sie maluje ale i tak mnie tak oceniaja Tak jak dzisiaj sobie jechalam autobusem a kierowca do mnie, a wydałam pani bilet? Tak do tej młodej panienki mówie. I tak jest non stop. To zaleta mlody wyglad?

Gość gość
ty to chyba jestes chora psychicznie 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
up

Gość gość
ile masz wzr?

Gość gość
Ja mam 32 i ludzie dają mi max 24, ale uważam, że to wada, bo zwracają na mnie uwagę siksy niewiele powyżej dwudziestki, a ja NIENAWIDZĘ pokolenia urodzonego w latach 90-tych i wolę kobiety w MOIM przedziale wiekowym.

Gość gość
Nie ma czym sie podniecać. Wiele kobiet w tym wieku wyglada młodo i atrakcyjnie! Nie każda w ty wiek to matka Polka! Tez tak mam, ale nie sikam z tego powodu po siebie

Gość gość
Boshhe coraz głupsze te tematy

Gość gość
Dacie jakieś swoje zdjęcie? Bo na forach tyle teamatów " bardzo młodo wyglądam " a w regału nigdy nie spotkałem nigdy takiej kobiety. Owszem,niektórym dałbym mniej 3-5 lat niż maja ale żadna nie wyglada np. O 10 lat młodziej

Gość gość
Hej autorko daj proszę zdjęcie bo naprawdę trudno uwierzyć

Gość gość
To opinia innych a was pytam tylko czy mlody wyglad w tym wieku to zaleta, a nie wkleje tu zdjęcia bo wstyd by mi było jakby ktos znajomy mnie rozpoznal no sorry taka glupia to nie jestem :P

Gość gość
U kobiet zaleta, u mężczyzn wada.

Gość gość
ile mierzysz?

Gość gość
Zaleta. Docenisz to, jak będziesz grubo po 30 stce gdy twoje rówieśnice będą wyglądały jak twoje ciotki ;)

Gość gość
Do 21:11 U mężczyzn to wada, ale tylko między 13,a 25 rokiem życia. Potem im młodziej wygląda tym lepiej dla niego. Fakt jak facet ma 20 lat, a wygląda na 15 to ma małe szanse na wyrwanie fajnej laski. Ale jak już facet ma 30-35, a wygląda na 23-27 to ma dużo lepiej niż jego rówieśnicy wyglądający na swój wiek, albo starzej jak chce wyrwać jakąś studentkę. Niedawno w związku z działalnością w pewnej organizacji społecznej spotkałam ciekawego faceta. Gość zadbany, wysportowany dałabym mu jakieś 25-28 lat. Podczas luźnej rozmowy coś wspomniał o pierwszej komunii córki. To sobie myślę? Córka, komunia? On chyba zauważył, że jakaś zmieszana i zdziwiona jestem no to mówi: Wiesz ja w tym roku 40-tkę skończyłem.

Gość gość
Faktycznie dla faceta to może być trochę wada, ale właśnie do pewnego wieku, potem już zaleta. Ja mam 29 lat i faktycznie wyglądam dość młodo i jeszcze w ubiegłym roku pamiętam kilka razy w monopolowym musiałem dowód pokazywać. Albo idę z rowerem do serwisu, widzę, że w większości serwisant do ludzi per "Pan", a do mnie: "Co Ci młody trzeba"?

Gość gość
@22:15: Ale ja pisałem wcześniej (tj. o 20:36), że mam 32, a ludzie dają mi max 24 i że NIENAWIDZĘ pokolenia urodzonego w latach 90-tych i właśnie dlatego ja swój młody wygląd uważam za wadę. Dla mnie idealna partnerka, powinna być mniej-więcej w moim wieku, a nie jakaś dwudziestoletnia siksa.

Gość gość
A u mnie to w ogóle jest dziwnie bo jako nastolatka wyglądałam doroślej jak na swój wiek, ludzie mi dawali około 20 lat, albo i więcej, teraz mam prawie 30 i oceniają mnie na studentkę najczęściej więc nie wiem dlaczego tak, ale podoba mi się to. Może na 18 już nie wyglądam bo w sklepie alkohol mi raczej sprzedają ( czasem sie zdarzyło ,że prosili o dowod ,ale to rzadko) , raczej ludzie sie często pytaja co studiuję jak mnie nie znają więc wyglądam na wiek studencki :) ale wiem, ze nie bedzie to raczej trwało wiecznie niestety A i co dziwne zauważyłam, że zimą wyglądam poważniej ( dziwne) niż latem i wiosną kiedy ludzie mnie oceniaja mlodziej, może opalenizna mnie odmladza czy lzejszy makijaz, nie mam pojecia

Gość miła jak zawsze
Tak jasne wszystkie na kafe wyglądają 10 lat młodziej:D Najlepsze są 40 latki które twierdza, że chciano od nich dowód w sklepie:D Trochę dystansu do siebie. Lata i tak widać i tak jak nie po twarzy to po szyi, rękach. Nie ma sensu sobie wmawiać,że jest inaczej:) 5 lat ok uwierzę ale z tymi 10 to nie przesadzajcie albo nie kierujcie się tylko własną opinią. Jak ktoś tutaj słusznie zaznaczył pokażcie się to uwierzymy;)

O nie czytałam wszystkich odpowiedzi skrupulatnie. Znowu ukazuje się nam kobieta od której wymagają dowodu a ma 30;) ps. opalenizna nie odmładza, ona postarza:)

Gość gość
Ja zauważyłam że faceci wolniej się starzeją, nigdy nie widziałam kobiety, której dałabym kilkanaście lat mniej niż ma a u mężczyzn zdarzyło mi się.

Gość gość
kolejna mitomanka

Gość gość
Dla kobiety chyba wbrew pozorom wada bo przeważnie woli równolatków lub starczych a podbijają do niej młokosy. Dla facet młody wygląd może być wada lub zaleta w zalesżności czy woli dojzałe rowieśniczki czy ładniejsze młodsze ale raczej większość woli stawiać na to drugie wiec zaleta.

Gość gość
P****ało Cię? Ja mam w tym roku 28 lat i już myślę o zabiegu mezoterapii iglowej żeby wyglądać na.młodsza. Chociaż też mi dają mniej, ale wciąż mam kompleksy. Czuję się młodo i korzystaj i nie postarzaj się. Ja uważam, że poważnie to.mni3 do grobu ubiora...