Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie czepiaj sie

Proszę o szybką odpowiedź!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nie czepiaj sie

Jutro są urodziny mojej koleżanki kompletnie niemam pomysłu co mam kupić jej na urodziny. Ale też niewiem w co mam się ubrać jutro ma padać deszcz i dlatego pojedziemy do kina. POMOCY!!!!!!!!!!!

Gość gość
Nie idź i 2 problemy z głowy ;)

Gość nie czepiaj sie
Muszę tam iść!

Gość Wasiza
Kup jej obcisłe legginsy i powiedz, że lubisz jej tyłek. Albo weź jedną parę swoich stringów, zapakuj i daj. Albo po prostu kiedy będziecie w kinie, zacznij ją pieścić po nóżkach i powiedz, że jesteś less i chcesz jej dać siebie na urodziny 8-)

Gość gość
Nie wiem ile masz lat więc trudno mi Ci coś doradzić. W kwestii ubioru - jeżeli to nie jest bal maskowy i nie trzeba przyjść w kostiumie;), to ubierz się normalnie, ale w miarę elegancko - np. dżinsy albo ciemne rurki i do tego jakaś szykowna bluzeczka czarna, biała albo granatowa. Do tego jakiś ładny delikatny naszyjniczek i jest git. I na to wszystko kurtka przeciwdeszczowa. Co do prezentu to może być książka (zapytaj w księgarni o książkę dla dziewczyny w takim i takim wieku to powinni móc Ci coś doradzić), perfum albo mały zestaw kosmetyków albo biżuteria. Jeżeli jesteście pełnoletnie to może być butelka dobrego wina. Do tego dołącz kwiatek albo bombonierkę i będzie dobrze. Nikt nie oczekuje że kupisz jej nie wiadomo co. Daj jej coś od serca:)