Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zefirka1991

zostałam sama :(

Polecane posty

Witam wszystkich wiem, że temat był już pewnie poruszany, ale jednak kazda historia jest inna...od ok miesiaca mój świat się zawalił inie wiem co mam robić.Do niedawna żyłam w przekonaniu, że mój mąż kocha mnie ponad życie i że będziemy już zawsze, że się wspólnie zestarzejemy...niestety:( Z dnia na dzień zostałam porzucona za parę tygodni mam rodzić i zapowiada się, że zostanę samotną matką...To tak strasznie boli zamiast cieszyć się życiem mam strasznego doła do tego wszystkiego dowiedziałam się od niego że mnie zdradził i pewnie teraz dalej u niej siedzi...a ja zdycham z bólu i z rozpaczy, bo nie rozumiem jak mozna tak zrobic...Boję się, że tego nie ogarnę jak dalej żyć?

Gość gość
Kolejny debil. Może to i dobrze,że Cię zostawił. Jak widzisz nie jest ani dobrym mężem ani ojcem ani człowiekiem. Masz szansę jeszcze ułożyć sobie życie. Masz dla kogo żyć. Pamiętaj że każdy uczynek kiedyś do nas wraca - co nie wróży dobrze twojemu mężowi.

Gość gość
Weszłaś za mąż bardzo młodo i to są konsekwencje podejmowania decyzji będąc jeszcze niedojrzałą osobą, no i zwiazałaś się z niedojrzałym facetem.

nie wiem dlaczego tak się stało wszystko bym dla niego zrobiła a on z dnia na dzień wszystko olał najgorzej szkoda mi dziecka, że nie będzie miało ojca...a jeszcze niedawno był taki sczęsliwy, że będziemy mieli dzidziusia :(

Gość gość
Długo byliście razem? Bardzo Ci współczuje, wiem, że takie porzucenie bardzo boli. Ale nie poddawaj się, bo masz dla kogo żyć! Jesteś młoda, więc napewno znajdziesz kogoś kto Cię doceni i jeszcze będziesz kochać na nowo ;) a ten jak jest dupkiem to niech spada. Zasługujesz na kogoś lepszego.

Gość gość
ojej już żaden cię nie będzie chciał...