Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę porozmawiac z kims kto kocha dziecko bardziej od meża czy zony

Polecane posty

Gość gość

1) Kiedy wzięliście slub i kiedy urodzilo się dziecko? 2) jak rozumiesz bardziej kochanie dziecka od meża.żony 3) kiedy po raz pierwszy poczułeś , ze dziecko kochasz barziej od męża,żony?

Gość gość
up

Gość gość
wejdz na portal dobra mama.tam dostaniesz mnostwo odpowiedzi.

Gość gość
moja matka faworyzuje ojca ojciec matkę nikt mnie nie kocha 😭 dziecko powinno być najważniejsze

Gość gość
czemu uwazam, ze na forum dobra mama znajdę wiecej odpowiedzi niz tu? gościu- czemu czxujesz sie odtrącony przez rodziców? dziecko nie powinno byc zaniedbywane, ale uwierz lepiej, ze dla wszystki lepiej, ze są sobie najwazniejsi, ale ciebie powinni kochac jako swoją sume

Gość gość
ta mają mnie w d***e :( jestem jak piąte koło u wozu 😭 ciągle po kontach się chowają i coś gadają a jak się pytam co to mówią to nie twoja sprawa

Gość gość
dziecko powinno być najważniejsze xxx dziecko z chora sierocą zawsze tak powie gdyby bylo normalnie, nie miałbys poczucia krzywdy, a to, że rodzice skupiają sie an sobie odebralbys jako blogoslawienstwo

Gość gość
oni też mówią że mam chorobę sierocą :( nawet się tak kiwam

Gość gość
ta mają mnie w d***e smutas.gif jestem jak piąte koło u wozu beksa.gif ciągle po kontach się chowają i coś gadają a jak się pytam co to mówią to nie twoja sprawa xxx mają pewnie problemy, o których nie musisz wiedzieć, nie lataj za nimi, niech sobie wyjasnią, lepiej posprzątaj dom i obiad zrób, będzie lepiej jak się dogadają

Gość gość
Ja zawsze byłem najważniejszy dla swojej mamy i teraz jak jestem dorosły zdaje sobie sprawe, że ojca nigdy nie kochałem i żadnej kobiety nigdy nie mógłbym pokochać bardziej niż tej, która mnie urodziła, na którą zawsze moge liczyć bez względu na wszystko.

Gość gość
up

Gość gość
up

Ja nie kocham faceta, z którym mam dziecko. Cham, prostak i zwykły k****arz, a dziecko będzie miało wszystko czego potrzebuje, a przede wszystkim dobre wychowanie :)

Gość gość
up

Gość gość
up