Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzalonaTruskawka

On nagle nie ma dla mnie czasu.

Polecane posty

Gość SzalonaTruskawka

Hej postanowilam napisac tu bo juz sama nie daje sobie rady z moimi glupimi myslami.. Jestem z chlopakiem od 6 miesiecy w zwiazku a znamy sie naprawde dlugo kiedys nawet nie bedac w zwiazku potrafilismy gadac ze soba godzinami przez telefon (poniewaz on pracowal w niemczech) nie bylo dnia zey nie dzwonil teraz od 3 miesiecy juz nie pracuje za granica tylko czasem gdzies dorywczo, mieszkamy dosc daleko od siebie ale spotkania tez nie byly nigdy problemem, a teraz ... No wlasnie jak jest u mnie jest cudownie jestem przy nim najszczesliwsza kobieta na swiecie a jak jedzie do siebie do domu zmienia sie to o 180 stopni, zadko dzwoni na sms nie odpisuje , naprawde zaczynam podejrzewac go ze ma jakas inna tymbardziej ze mam ku temu powody, kiedys mial przyjechac ja jak glupia czekalam na niego w domu dzwonie pisze ni chuchu wkoncu przez przypadek odebral telefon i co slyszalam ...? Ze w najlepsze bawi sie ze swoja byla i jej dzieciakiem a mnie na drugi dzien wmawial ze byl z kolega na rybach opili sie i poszedl spac.. Jasne ze powiedzialam mu ze wszystko slyszalam a on tylko powiedzial ze sa z jednej miejscowosci i przez przypadek sie spotkali.. Ciagle przy mnie ona do niego dzwoni pisze, a on po odrzuceniu polaczenia od niej nagle musi isc po cos do sklepu i nie ma go z pol godziny, czasem tez leci jakas piosenka a on wprost mi mowi ze kojarzy mu sie z ta jego byla. Kiedys jak byl pijany to uslyszalam od niego ze nadal ja kocha ze kocha i ja i mnie , jak wytrzezwial to tlumaczyl sie tym ze byl pijany i nawet nie pamieta co mowil ale ze jej napewno nie kocha.. Ja ciagle mu wybaczam bo kocham go najbardziej na swiecie i zalezy mi na nim jak na nikim innym ale juz nie wiem co mam robic..;(

Gość najpierw niech zacznie
ci zależec NA SOBIE SAMEJ -''Ja ciagle mu wybaczam bo kocham go najbardziej na swiecie i zalezy mi na nim jak na nikim innym'' jak będzie ciekochał to wróci, jak nie - nie kochał cie i byłas tylko obiektem zastępczym. długo zamierzasz się jeszcze łudzić???

Gość SzalonaTruskawka
No wlasnie nie zamierzam sie oszukiwac dlatego ja juz do niego nie wydzwaniam nie pisze, choc wiem ze jest mu to na reke bo nie przeszkadzam mu jak jest z nia... Naprawde nie jest to dla mnie łatwe .