Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

patrzę na te Polki w chustach masakra...

Polecane posty

Gość gość
ale boli cie to??/ mi wisi a ty sie podniecasz..

Gość gość
Nie islamistow z muzulmanow baranie. I zal ci dupsko scuska czy jak?

Gość gość
gość dziś Nie islamistow z muzulmanow baranie. I zal ci dupsko scuska czy jak? xxxx kolejna nawrócona islamskim kut/asem? Islamista i muzułmanin to jest to samo jeden. Jedni i drudzy beda ucinać głowy niewiernym

Gość gość
zrozumiałbym jeszcze gdyby to były Polki z chrześcijanami o ciemnej karnacji. Każdy ma swój gust, ale jak można się wiązać z islamistami, którzy tylko czekają na ten dzień gdzie zamierzają ucinać głowy niewiernym?

Gość gość
Nie, zadna nawiedzona z zadnym muzulmanskim k*****m baranie. Tak ciezko zrozumiec, ze kazdy ma prawo wyboru i tobie nic do tego? Oczywiscie, ze tego nie rozumiesz. Najpierw musialbys miec iloraz inteligencji wyzszy od ilorazu pantofelka.

Gość gość
gdzie ja napisałem nawiedzona? Chyba nawrócona...

Gość gość
A i islamista i muzulmanin to dwa rozne pojecia. Ale tego tez nie ogarniasz, prawda??

Gość gość
Tylko, ze islamista moze byc tez katolik, hindus, buddysta, ktorxy popieraja ekstremalny islam. Ilu Polakow, Niemcow, Brytyjczykow jest islamistami? Poza tym pierwotbie islamista to osoba, ktora jest znawca islamu. Niekoniecznie wyznawca. Muzulmanin jest wyznawca.

Gość gość
Ciezki temat:/ zwlaszcza, ze za niedlugo Polska stanie sie takim multi,kulti jak uk:( I muslimy beda mieszac sie z Polkami :(

Gość desi pani
Ale przeciez w Polsce juz zyja muzulmanie. I nie tylko Polki konwertuja na Islam, Polacy tez. Ale o tych ostatnich sie nie pisze, nie mowi. Jad sie wylewa tylko na kobiety, nie wiedziec czemu. Chociaz to w wiekszosci faceci opluwaja konwertytki wiec byc moze dlatego. PS Nie, nie przeszlam na Islam, nie mam meza muzulmanina i nie zamierzam. Tak ubiegam baranow, ktorym taka mysl przyszlaby do glowy.

Gość gość
Ja to szczam na takie tepe strzaly cieplym moczem.