Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam chłopaka ogromnej budowy ale ...

Polecane posty

Gość gość

mam pewien problem otóż wychodząc gdzieś z nim na przykład do parku czuje sie przy nim bezpieczna ale poznałam go niedawno i zauważyłam że mimo swojego wzrostu 197 cm ma rozumek małego dziecka i mimo iż jest wielki to raz jakiś knypek opluł go na spacerze a on nawet nie zareagował . Spotykam sie z nim ale tematy sięgają szkoły gimnazjalnej naprzkład co tam jak tam hehee hihihi może piwko zero jakiegokolwiek myślenia co mam zrobić jak powiedzieć mu że jego móżdżek jest zbyt niedorozwinięty ?

Gość Ghost_young
Co się dziwisz? Jesteście takie zj****e, że lecicie tylko na wygląd faceta a później macie p********e. Dobrze ci tak, sikso.

Gość gość
no wysoki jest ale mózgu mu zabrakło to co moja wina ? nie jestem jakąś idiotką wiadomo że wygląd faceta to podstawa ale ja jestem rozczarowana bo wydał mi się męski a okazał pipa

Gość Ghost_young
Założe się, że jesteś dresiarą której głównym zajęciem jest sypanie mięsem, picie i kurzenie cygarów dla szpanu. Nie myśl, że każdy jest taki iż będzie zaraz cwaniakowal do każdego. Jesteś siksą bez zasad