Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w polsce dorabiaja sie tylko ludzie atrakcyjni fizycznie

Polecane posty

Gość gość

popatrzylem sobie dzis na parkingu za swinoujsciem jacy ludzie jakimi furami podjezdzaja. Im ewidentnie przystojniejszy kolo tym lepszy woz i korelacja ta jest bardzo silna. Oczywiscie ich laski tez byly adekwatne do ich wygladu i samochodu. Na zachodzie jednak tak nie jest, w polsce jest malo chajsu wiec promuje sie tylko pieknych i mlodych, reszta ma p********e.

Gość gość
coś w tym jest...

Gość gość
Niekoniecznie !! Moja siostra ma znakomitą pracę (w przeciwieństwie do mnie , ja mam kiepską :P tzn kiepsko płatną ) , a ma sporą nadwagę. I bardzo rzadkie włosy. A zajmuje jedno z ważniejszych stanowisk w jednej z dużych firm w dużym polskim mieście i zarabia NETTO 9 tysięcy miesięcznie. a ja , szczupła i ponoc ładna, zarabiam 2700 BRUTTO ... :p ALE CIESZY MNIE SUKCES SIOSTRY

Gość Ghost_young
Przystojni jeżdżą furami, bo mając kasę mogą sobie pozwolić na zmianę wizerunku. Więc nie jest to prawdą, że tylko piękni ludzie mogą coś osiągnąć. Pijcie ropę z pryszczy patałachy

Gość gość
Też to zauważyłem. Masakryczny kraj. Jak Ukraina albo Rosja. Tam tak właśnie jest.

Gość gość
nie zawsze

Gość gość
To jest zwiazane z efektem halo. Pierwszy lepszy przyklad-udowodniono w jakims badaniu ze z dwoch kolesi prowadzacych biznes ubezpieczeniowy 3krotnie wiecej umow na polisy podpisal facet z lepszym wygladem. Ludzie to debile i sa gotowi powierzac pieniadze jakiejs osobie ze wzgledu na wyglad, mimo iz sami moga na tym stracic. Pelno przewalow sie na tej zasadzie opieralo