Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 19 Black Angel 91

Milosc i zdrady.

Polecane posty

Gość 19 Black Angel 91

Witam. Postaram sie krotko strescic problem. Od 2.5 jestem z dziewczyna ktora miala nie ciekawa przyszlosc. Wykonywala pewne uslugi dla Panow.. :/ Wyciagnelem ja z tego. Lubi strasznie flirtowac i wlasnie 4.06.2015 r poznala pewnego chlopaka Pan D. ktory jej sie podoba z wygladu i chrakteru jej 1-sza milosc Pan K. z przed 11 lat ktora nadal kocha.. Dla jasnosci my jestesmy w zwiazku na odleglosc i sie spotykamy co 2-3 tyg. Z D spotkala sie raz i doszlo do pocalunkow, dotyku i peetingu z czego co wiem.. Wczoraj dowiedzialem sie ze ku o wszystkim mowi nawet o naszych najbardziej prywatnych sprawach jak tych i intymnych.. Ona wmawia mi ze to tylko przyjazn ale uwazam ze to nie sa normalne relacja a najzwyczajnie mnie zdradza a tego nie widzi.. Jestem cholernie zazdrosny jestem juz 6 tyg w dolku.. ona do konca nie mowi prawdy wszystkim, zmysla najblizszym i przyjaciolom falszywe historie np ze mamy dziecko a tak naprawde nie mamy itp. Ostatnio mowi ze od 3 dni wymiotuje i ma mdlosci podejrzewa ciaze co najlepsze my nigdy nie mielismy pelnego stosunku jestesmy przed 1szym razem i najwyzej to robilismy peeting bez wytrysku i wprowdzania do pochwy. D powiedziala ze jestem z nia dla dziecka choc naprawde nie ma a jak to jej wspomnialem to mowi ze to zarty itp. Zmyslilem sobie taka dziewczyne zeby byla zazdrosna o mnie ale chyba cos mi kiepsko idzie...Nie wiem co mam robic, zyje w melancholi. Jesli ktos mi pomze bede wdzieczny bo na chwle obecna jestem w beznadziejnym polozeniu :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować