Gość 19 Black Angel 91 Napisano Lipiec 13, 2015 Witam. Postaram sie krotko strescic problem. Od 2.5 jestem z dziewczyna ktora miala nie ciekawa przyszlosc. Wykonywala pewne uslugi dla Panow.. :/ Wyciagnelem ja z tego. Lubi strasznie flirtowac i wlasnie 4.06.2015 r poznala pewnego chlopaka Pan D. ktory jej sie podoba z wygladu i chrakteru jej 1-sza milosc Pan K. z przed 11 lat ktora nadal kocha.. Dla jasnosci my jestesmy w zwiazku na odleglosc i sie spotykamy co 2-3 tyg. Z D spotkala sie raz i doszlo do pocalunkow, dotyku i peetingu z czego co wiem.. Wczoraj dowiedzialem sie ze ku o wszystkim mowi nawet o naszych najbardziej prywatnych sprawach jak tych i intymnych.. Ona wmawia mi ze to tylko przyjazn ale uwazam ze to nie sa normalne relacja a najzwyczajnie mnie zdradza a tego nie widzi.. Jestem cholernie zazdrosny jestem juz 6 tyg w dolku.. ona do konca nie mowi prawdy wszystkim, zmysla najblizszym i przyjaciolom falszywe historie np ze mamy dziecko a tak naprawde nie mamy itp. Ostatnio mowi ze od 3 dni wymiotuje i ma mdlosci podejrzewa ciaze co najlepsze my nigdy nie mielismy pelnego stosunku jestesmy przed 1szym razem i najwyzej to robilismy peeting bez wytrysku i wprowdzania do pochwy. D powiedziala ze jestem z nia dla dziecka choc naprawde nie ma a jak to jej wspomnialem to mowi ze to zarty itp. Zmyslilem sobie taka dziewczyne zeby byla zazdrosna o mnie ale chyba cos mi kiepsko idzie...Nie wiem co mam robic, zyje w melancholi. Jesli ktos mi pomze bede wdzieczny bo na chwle obecna jestem w beznadziejnym polozeniu :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach