Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona ma mnie w nosie? nie zależy jej?

Polecane posty

Gość gość

nie wiedziałem się z dziewczyną od dwóch tygodni bo miałem wyjazd za granicę w sprawach służbowych. Po moim powrocie chciałem się z nią umówić na piątek, ale ona napisała ( niby dośc miło), że ma inne plany i nie może ich zmienić ( nie napisała jakie to plany). Dzisiaj mieliśmy się spotkać ,a ona rano napisała - " Hej, Niestety dzisiaj jednak nie będziemy się mogli zobaczyć bo tak mi się plany ułożyły, że nie będziemy się mogli spotkać i nie mogę ich juz odwołać. Pozdrawiam :)" Ma mnie w nosie? czy jest na mnie zła o cos?

Gość gość
ty masz wyjazdy,ona swoje sprawy.to ma czekac jak piesek na powrot pana?jasne,ze ma plany,wyobraz sobie ,ze sa wazniejsze sprawy niz twoja osoba.p.s.z takiego powodu rozstalam sie z moim,bo wg niego tez nie mialam prawa miec swoich planow.

Gość gość
A wyraziła chęć na spotkanie innego dnia? Napisała coś w stylu, że ta data jej nie pasuje, ale spotkajmy się np w czwartek? A poza tym co to za pisanie smsów, po prostu do niej zadzwoń.

Gość gość
ale odmawia mi kolejny raz i nie proponuje mi nowego terminu spotkania

Gość gość
No wlasnie nie napisala o innym dniu

Gość gość
up

Gość gość
A dlaczegho po powrocie do niej nie zadzwoniles? Chyba by wypadalo zadzwonic, a nie wysylas smsy? Raczej ty ja traktujesz z olewka, to i dziewczyna sie nie wysila.

Gość gość
nie było cię 2 tygodnie i piszesz jej po powrocie smsa? nic dziwnego że cię olewa. a ile razy będąc wpodrózy służbowej kontaktowałeś się z nią? no wiesz jakiś krotki telefon, sms czy coś. jesli wcale to wiesz dlaczego ona ma cię między pośladkami. jesli ty się nie będziesz starać to ona cię też będzie olewać.