Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwelinaC22

Zakochana w młodszym

Polecane posty

Gość EwelinaC22

Ja mam 22 lata. Sama wychowuję córeczkę niemal od jej urodzenia (już w ciąży psuło się między mną a moim facetem) Jakiś czas temu poznałam Piotrka. Musze przyznać, że dużo ze sobą spędzamy czasu i dość szybko zaczęło nas ku sobie ciągnać ale puki co, nie przyznaje się co czuję do niego. Ostatnio przyznał, że chciałby by nasza znajomość zmieniła się w coś wiecej. I tu jest problem, on ma 19 lat. Co prawda mieszka sam, sam sie utrzymuje i zdaje się być naprawde dojrzały jak na swój wiek (wychował się w DD) ale czy warto ryzykować bedąc mamą? Czy któraś z was była/jest związana z młodszym? Warto próbować? Poprawiajcie jeśli widzicie błedy, zawszę byłam nogą jeśli chodzi o pisanie ;)

Gość EwelinaC22
Żadna nic nie powie? Nie byłyscie w związku z młodszym? Pomocy....

Gość gość
Samotna mama szuka fjuta.

Gość gość
Jesteście obydwoje jeszcze dziećmi i chcecie bawić się w rodzinę. TO się nie uda. On nie ma dobrego wzorca pomimo dobrych chęci. Z jakiegoś powodu znalazł się w domu dziecka i uwierz mi, nie da rady. Jest młody, wiele przed nim możliwości, różne sytuacje mogą go przerosnąć. On chce, zastanów się co chce - popukać a reszta sama się niby ułoży. Kasy zapewne nie macie, on jest na dorobku. Ty sama z dzieckiem zapewne finanse kuleją. Próbuj sobie. Tylko się zabezpiecz, byś z tej zabawy w dom nie została przypadkiem z drugim dzieckiem. Poza tym wiele jest sytuacji kiedy facet zaczyna maltretować swoje dziecko bo - uwaga - płacze. Zastanów się dobrze. Spieprzyłaś sobie życie, nie rób nic z desperacji.

Gość gość
Miało być - nie swoje dziecko.

Gość gość
oj prawik prawik aż tak ci się nudzi że robisz wklejki z innych forów? ;)

Gość EwelinaC22
1.oboje pracujemy. Od dwoch lat utrzymuję się sama więc kasa czy jak tu jeden gość uznał f i u t nie jest powodem. 2.nie szukam na siłe ojca dla dziecka. Ono ma ojca a to, że ja od niego odeszłam niczego nie zmienia.

Gość gość
Yay :D chlopak wychował sie w dd więc utopmy go w Wiśle bo nie wie jak wygląda/funkcjonuje rodzina. Czasem ludzie są naprawde płytcy.