Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie ze wroci do byłej

Polecane posty

Gość gość

Jestem z D. Od pól roku. Wczesniej byl w związku przez 5lat. Maja 4letnia córkę, ktora mieszka z nim. Ona ma ograniczone prawa rodzicielskie. Ostatnio zaczęła do niego dzwonić i pisac, robic mu awantury z tego powodu iż dowiedziala sie, ze on jest ze mną. Mamy wspólne zdjęcie na jednym z portali społecznościowych . Powiedziała mu, ze ma je skasowac. Ma do niego pretensje, ze on juz ulozyl sobie życie, a ona nie potrafi. Ze nie zgadza sie, żeby jakas obca kobieta wychowywala jej córkę. Wiem, ze jak razem mieszkali to ona dużo pila, brala narkotyki, czesto zdarzalo sie tak ze mowila, ze idzie do sklepu, a nie bylo jej pare dni. On mówi mi, ze ona dla niego juz nie istnieje, ze nie mam się o co bać, ze wie czego chce. Ale ja caly czas się boje, ze wróci do niej. Sama jestem po przejściach i boje sie, ze znowu sie rozczaruje. Chodzę nerwowa, caly czas o tym mysle, nie moge normalnie funkcjonować. Na poczatku nie chciałam sie angazowac , to on naciskal . Mowil, ze chce poważnego związku. A teraz jak juz wpadlam po uszy nagle zjawia sie jego byla i miesza. Nie chce caly czas robic mu wyrzutów i scen zazdrości. Ale nie moge trzymać tego w sobie bo juz nie daje rady. Co robic? Byl ktos w podobnej sytuacji

Gość gość
Agresja i wyrzutami nic nie zyskasz. Porozmawiaj z nim i powiedz, co Cie doprowadza do szalu i zeby to zrozumial i nie dawal powodow. Taka nerwowa atmosfera tylko go odpycha od Ciebie.

Gość gość
Jak ma glowe na karku to nie wroci do narkomanki i cpunki. Chce zeby jego corka miala fajne dziecistwo. Mam nadzieje ze Ty masz dobre relacje z mala i bedziesz mogla jej zapewnic normalne dziecinstwo i zastapic jej patologiczna mame. Bo njagorzje w tym wszytkim to maja dzieci.

Gość gość
Tak, z małą mam dobry kontakt. Sama mam dzieci i jak się spotykamy to zazwyczaj wszyscy razem, także dzieciaki się znaja , sa w podobnym wieku. Mała nie ma oporu,żeby się do mnie np przytulić. wręcz lgnie do mnie. cały czas by mi na kolanach siedziała , chce żebym sie z nią bawiła itp

Gość gość
niech se wraca ... ja bym jeszcze kopa w d**e na rozped dała