Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Meliski opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z was zażywał tabletki uspakajające MELISKI? Jak to działa? Czy uspakaja? Jakieś efekty uboczne?

Gość gość
Hej miałam trochę stresu w pracy i kupiłam melisy. ...mam. ...tak jakbym wypiłam cieplą herbate...działały około pół hej. ...polecam natomiast bez recepty za około 5,50 tabletki Labofarm jest ich 25 sztuk...wieczorem pomagają się wyspać a wciągu dnia nie osłabiają. ...ma się po prostu lepszy nastrój jak po połowie piwa oraz ma się dystans, można po nich prowadzić auto ...nie mają skutków ubocznych ...chociaż myślę że jak się je dłużej bierze to pewnie tracą na działanie, ja kupuje w aptece są też w herbaty lub, odradzam natomiast persen....zamula

Gość gość
Na uspokojenie i rozluźnienie to polecam wam specjalną muzykę relaksacyjną z dźwiękami GErelaxis http://gerelaxis.com/ - nie dość, że uspakaja to i uodparnia na stres i nerwy - sama stosuję więc wiem co mówię. Przetestujcie sobie 14 dni z GWARANCJĄ a nie bierzcie tabletek bo to wszystko działa negatywnie na żołądek!!!

Gość gość
ale jak działa to gerelaxis?

Gość gość
Taka muzyka relaksacyjna blokuje wydzielanie szkodliwego hormonu stresu - znacznie skuteczniejsza niż tabletki!!! Polecam sprawdzić na sobie - tylko skorzystajcie ze specjalistycznej muzyki jak to GErelaxis a nie darmowej bo darmowa jest znaczniej mniej skuteczna.

Gość gość
OK dzieki sprawdzę to jak działa

Gość gość
ja korzystam z takiej muzyki i do tego medytuję - miałem poważne problemy ze stresem i nerwami - a to pomogło mi w przeciągu nie całego miesiąca - WSZYSTKIE PROBLEMY JAK RĘKĄ ODJĄŁ

Gość gość
to gerelaxis jest rewelacyjne na uspokojenie a nie jakieś meliski

Gość gość
meliski są cienkie jak świąteczny barszczyk

Gość gość
czyli zamiast melisek spróbować gerelaxis?

Gość gość
Na pewno warto spróbować bo działanie świetne, a jak się nie przekonasz to w ciągu dwóch tygodni możesz odesłać ;)

Gość gość
Piwo najlepiej uspokaja panienki:D

Gość gość
zależy w jakich ilościach :P

Gość gość
Meliski bardzo korzystnie działają na samopoczucie, ale jeśli chodzi o skutki uboczne to ja np. jak brałam kilka dni z rzędu to kończyłam na toalecie niestety... Ta muzyka relaksacyjna może być dobrym pomysłem bo na pewno jest bezpieczna a do tego skuteczna

Gość gość
GErelaxis testuje od tygodnia i efekty bardzo przyjemne. Relaks bardzo pomaga pozbyć się stresu a do tego po takiej sesji wstaje świeża jak po dobrym śnie :)

Gość gość
WArto łączyć różne rzeczy, witaminy, nagrania relaksacyje i inne rzeczy. W tym przypadku na pewno nie przesadzicie. Odradzam alkohol na stres, bo to działa na krótko i jest zgubne.

Gość gość
Moja córka od czasu do czasu je meliski, ale to bardziej tak na ostudzenie zbytniego entuzjazmu, albo jak ma gorszy dzień. Ogólnie moje opinie na temat tego produktu są dobre.