Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciązy? Proszę o radę

Polecane posty

Gość gość

Odstawiłąm tabletki wystąpiła @ , zaczęłam sprawdzać tem i tak rano 0 6 było 36,2 a w południe 37,2 wieczorem 36,4 boli mnie podbrzusze, odrobine piersi, zrobiłam test negatywny, ale po paru godzinach pokazała się kreseczka, ztobiłam drugi i znowu to samo, nie zauważyłam u siebie śluzu typowo płodnego ale skok tem był i już sama nie wiem czy mogę być w ciązy czy to objawy na @

Gość gość
kiedy masz mieć okres?

Gość gość
za 3 dni

Gość gość
wiesz co róznie bywa-odstawiłas tabletki wiec organizm tez musi sie troche ogarnac hormonalnie-kiedy masz termin miesiaczki? jak nie przyjdzie rób test i tyle-aha i test jest wazny po terminie miesiaczki a jego wynik do 5 minut a nie po jakims czasie

Gość gość
a jak jest z tą tem w ciązy? ma być cały czas podwyższona?

Gość gość
No to poczekaj na termin i jeśli okresu nie będzie to powtórz test/

Gość gość
Po pierwsze temperature sprawdza się raz, o stalej porze, rano. Po drugie ulotka od testu nie gryzie i gdybys przeczytala to byś wiedziala, ze po kilku godzinach nie sprawdza się testu, bo wynik jest po 3-5 minutach. A po trzecie co my jestesmy wrozki, ze wiem czy jestes w ciazy czy nie? Może nie bierz się jeszcze za robienie dzieci skoro nie znasz podstaw.

Gość gość
ważny jest tylko poranny pomiar temp. przed wstaniem z łóżka. Pozostałe się nie liczą.

Gość gość
ulotkę czytałam , test zrobiłam rano i zostawiłam w łazience, jak przyszłam z pracy chciałam go wyrzucić i była wtedy druga blada kreseczka, dlatego następnego dnia zrobiłam kolejny i znowu to samo, mam już jedno dziecko i jak robiłam testy to nigdy mi się nie zdarzyło żeby po paru godzinach wychodziła druga kreska może dlatego mam nadzieję że jestem w ciąży

Gość gość
test wykonuje się w dniu mieśiaczki