Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika_m

skąd poduczyć się podstaw rachunkowości i księgowości?

Polecane posty

Gość anika_m

Cześć, szukam jakiejś książki alb strony internetowej, z której mogłabym się dowiedzieć coś o teorii na wyżej wymienione tematy. Nie potrafię nic znaleźć, bo większość tego co mi się udaje, jest za trudna, bez podstaw. Wiem, że stron jest dużo, ale szukam, szukam i nic. A potrzebuję czegoś od podszewki napisane normalnym językiem, nie suche fakty jak z encyklopedii. Najlepiej z jakimiś przykładami itp. Znacie coś takiego? Chodzi mi o zupełne podstawy :)

Gość gość
A szukałaś na yt ? tam są filmiki na ten temat , może będą odpowiednie dla Ciebie .

Gość anika_m
A podał(a)byś mi jakieś linki? Te które ja znalazłam kończą się po 5 wrzuconych filmikach...

Gość gość
Podręcznik samodzielnej nauki księgowania, Barbara Gierusz

Gość anika_m
Dziękuję :)

Gość gość
Dobre są książki i materiały dla techników ekonomicznych. Dużo np. jest na stronkach typu ściąga.pl itd. Na youtubie też jest sporo filmików na ten temat. Wiesz jaki jest dobry sposób? Weź jakiś podręcznik z zadaniami i rozwiązuj, sprawdzając dokładnie skąd się bierze jaka zasada.

Gość gość
Jeśli nic nie rozumiesz z tych instrukcji to: Możesz iść na studia w tym kierunku, albo skorzystać z biura rachunkowego tak jak ja. zawsze byłam słaba w cyferkach i wolę żeby ktoś za mnie policzył ile muszę oddać do ZUS. Moje biuro rachunkowe M-A w zupełności spełnia moje oczekiwania jeśli jesteś z Łodzi to polecam =)