Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie ból kości ogonowej przed miesiączką i w trakcie ?

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie ból kości ogonowej przed miesiączką i w trakcie ? czy któraś z dziewczyn tak ma czy to jest normalne? od 2 miesiecy przed miesiaczką pojawia się ten problem

Gość gość
ktos cos wie na ten temat?

Gość gość
A co na to gin?

Gość gość
jeszcze nie byłam nie mam kiedy i dopiero dzisiaj drugi raz sie zaczeło myslałam ze to tylko jedno razowe

Gość gość
tak czasami bywa to skurcze promieniujące od krzyża to normalne i nie ma się czym przejmowac. Ja czasami też tak mam, po prostu tak promieniuja skórcze, że wydaje się jakby to kośc ogonowa bolała. Przy porodzie tez tak może być i podobno te promieniujące od krzyża sa bardziej bolesne.

Gość gość
przed miesiączką mogą też występować? mam tez problemy z zaparciami i prace siedzącą

Gość gość
byłam na tym forum nic tam nie pisza na ten temat

Gość gość
Ja mam bóle dolnej części pleców, miednicy i okolicy w trakcie i zaraz po @. Czasami tak silne, że nie mogę chodzić:(

Gość gość
idz do lek gin mozesz miec, guzy, nowotwor

Gość gość
Jak nic nie piszą? Skoro masz tam pod filmikiem odpowiedź lekarza o m.in. endometriozie. :O "Skoro ból powraca systematycznie tydzień przed miesiączką może być związany z występowaniem endometriozy. Dlatego w tej sprawie na pewno trzeba skonsultować się z ginekologiem. Jeśli także wykonuje Pani pracę związaną z przeciążeniem kręgosłupa radziłbym jeszcze wykonać RTG odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa, gdyż bóle mogą być związane ze zmianami zwyrodnieniowymi w tym zakresie kręgosłupa. Oczywiście o odpowiedniej diagnostyce musi zadecydować lekarz prowadzący po wcześniejszym badaniu bezpośrednim."