Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I am different

Nienawidzę ludzi z kościoła!

Polecane posty

Nienawidzę ich. Wszyscy udają świętych przed ludźmi. Podlizują się księżom i udają cudownych. Chodziłem do kościoła, byłem ministrantem 10 lat, ale te s*******ny mnie wypchnęły stamtąd przez malutkie potknięcia. Nienawidzę księży, sióstr i ludzi wierzących.

Ja to znałam takiego ministranta co sprzedał złoty łańcuszek komunijny siostry za 20 zł bo cd-room mu się zepsuł.

Gość gość
nie musisz

Gość gość
i ja nie nawidze ludzi z kosciola.to zlodzieje zebraki tylko by chcieli forsy od wszystkich

Gość gość
Ty cfelaczku masz diabla za skorą dlatego nienawidzisz wszystkiego co z Bogiem zwiazane. Pies cie jebał psi wytrysku pudziesz do piekla:-P

Gość gość
Najlepsze jest to że ludzie chodzą do kościoła... Żonka pod rączkę dzieciak na rękach... Przykładna rodzinka... A w domu mąż tłucze żonę, leje dziecko, chleje, zdradza żonę z jakąś siksą z pracy... Przychodzi niedziela i znów z żoną i dzieckiem do kościoła. Katolicy to zakłamane mendy.

Gość gość
katolicy tez pojdą do piekła bo w wiekszości są bydlakami pełnymi nienawiści :D:D:D

Gość gość
raczej opisałes pseudo katolików a czy ty dałes im przykład swoja swientosci czy moze ich nasladowałes kazdy odp[owie za swoje czyny przed bogiem jak ten tutaj umarł stanoł na sadzie boskim ale modlitwy uratowały go https://www.youtube.com/watch?v=7KloA5BQwm8

Gość gość
Do gość 10.51 Masz rację znam taka rodzinę. W kościele za rączkę a na tygodniu co chwile policja przyjeżdża bo on awantury w domu po pijaku robi.

Gość gość
Kazdy pudzie do piekla Jezus tez byl:-) ale autor z piekla niewyjdzie:-P

Gość gość
raczej opisałes pseudo katolików xxx czyli 90% polskich katolików, reszta tez nie lepsza, zasłaniają sie religiją, chcą narzucac innym swoją wiare, sieją mowe nienawisci, Polska to kraj laicki a nie kościelny, chociaz klechy myslą inaczej ale ich czas sie powoli konczy

Gość gość
Weź się walnij w łeb,kogo twoja głupota obchodzi:-(

Gość gość
Nienawidzisz, bo jesteś nietolerancyjny. Więcej tolerancji!

Gość gość
Psujesz krajobraz i powietrze,kogo twoje chore wyznania obchodzą

Gość gość
Ludzie co się z wami dzieje?

Gość gość
a ja nienawidzę antyklerykałów - nienawistne, plujące jadem ksenofoby

Gość gość
Ogłoś jeszcze,że kupę zrobiłeś i ją zjesz

Gość gość
To się dzieje,że nienawidzą wszystkiego i wszystkich,żrą własne odchody i liżą się po tyłkach jak zwierzęta,super ludzie:-P

Gość gość
Na youtube jedt filmik czarno na białym kościółkowi ludzie co są w oazach i na pielgrxymki chodzą w 9/10 zapytanych osób mówią że uprawiają seks przedmałżeński!!! To jest obraz zakłamania większości naszych katolików!!! Niewiele jest osób jak ja które przestrzegają rygorystycznie katechizmu mimo że nie należe do żadnej oazy i nie byłem nigdy ministrantem!