Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta3413

Sprawdzona dieta. Pomocy!

Polecane posty

Gość Marta3413

Cześć, piszę w poszukiwaniu rady, bo od dłuższego czasu zmagam się z lekką nadwagą. Niestety pracuje w korporacji, więc z moim czasem na gotowanie bywa różnie i zazwyczaj zamawiam sobie jedzenie. Niestety jak się pewnie domyślacie - zazwyczaj jakieś śmieciówki na szybko. Próbowałam już różnych diet, sama jakieś znajdowałam, zamawiałam u dietetyków. Niestety zazwyczaj efekt był podobny, a mój plan musiałam napinać na maksa żeby zrobić te 5 różnych posiłków. W końcu nawet zdecydowałam się napisać do kilku serwisów sportowych, które też przygotowują diety. Polecacie jakiś konkretny? Ja sprawdzałam potreningu.pl, vitalie, trener.pl i better4life.pl Macie jakieś doświadczenia z nimi? Może jakieś opinie?

Gość gość
a co ma korporacja do przygotowywania posiłków. Nie chce ci się i tyle.

Gość ewmcia
Przygotowuj sobie jedzenie w domu na dwa dni. Pewnie macie tam jakiś pokój socjalny i możesz odgrzac jedzenie? regularne posiłki to podstawa. jak nie to rób sałatki i przenoś w pojemnikach hermetycznych. a do tego suplement na odchudzanie. ja sporo pracuję, odpoczynek mam tylko wieczorami i koktajle Mojito Slim są dla mnie idealne - wystarczy wsypac saszetke do szklanki i zalac wodą i już. a schudłam dzięki regularnym posiłkom i Mojito Slim już 4-5 kilogramów.

Gość gość
no więc zaczęłam. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie - nadprogramowych kilogramów bardzo dużo, ale zaczęłam walkę i nie będę się poddawać. Mam ogromną motywację, żeby wreszcie się wziąć za siebie! Mam nadzieję, że dieta i siłownia zdziałają cuda. Fajnie patrzeć na Wasze stopki, bo wtedy moja motywacja jeszcze wzrasta, tak samo jak czytam takie relacje z masywnego chudniecia w krotkim czasie jak ta: https://jemercedes.wordpress.com Jestem typem osoby, którą napędza rywalizacja :) Może to nie jest zbyt adekwatne akurat w tym aspekcie, ale potrafię się nieźle nakręcić na zasadzie "no on/ona dała radę, a ja nie dam!". Zastanawiam się co Was motywuje. Pozdrawiam