Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Edyta

Jest sens wiazania sie z facetem ktory uzywa starej komorki i nie nosi...

Polecane posty

Gość gość Edyta

...i nie nosi markowych markowych ciuchow? Poznalam niedawno fajnego jak mi sie wtedy wydawalo mena i chociaz zrobil na mnie wrazenie blyskotliwoscia i wiedza a nawet gustownym ubiorem to jednak szybko sie okazalo ze ten ubior wcale nie jest markowy a gdy zadzwonil mu telefon i wyciagnal jakas przedpotopowa komorke to myslalam zeby ze wstydu odejsc jakby ktos go zobaczyl z ta komorka no obciach totalny. Facet niby mily niby fajny niby gustownie ubrany a tu taka masakra. Jest sens wiazac sie z kims tak masakrycznym?

Gość piękna 20 letnia
To zależy jaką ma fure:)

Gość gość
Czytajac takie wypowiedzi wstyd mi ze jestem kobieta i naleze do tego gatunku. Naprawde firmowe ciuchy i super komóra jest wazniejsza od charakteru?

Gość gość Edyta
No wlasnie ma jakis samochod ale zwykly nie zadne BMW. W ogole facet jest niby mily ale ma czasami masakryczne zachowania np. gdy bylam u niego w domu to widzialam ze ma duzo plyt do sluchania ale zadnej muzyki ktora bylaby puszczana w radiu zet on mowil ze nie slucha zetki bo to najglupsza stacja oglupia mlodych ludzi a ja mu na to ze ja slucham zetki i bardzo mi sie podoba muzyka. Zreszta on ma dziwny sprzet do sluchania taki duzy na pol pokoju a we wzmacniaczu sa lampy. Ja pytam z ktorego wieku ten wzmacniacz przeciez nie ma juz lamp a on na to ze to wspolczesny audiofilski system odsluchowy (co za masakryczna nazwa) i ze jest bardzo drogi. Spytalam to czemu majac tyle pieniedzy nie kupi sobie porzadnego smartfonu i BMW a on rozesmial sie i powiedzial ze samochod sluzy tylko do jezdzenia a telefon tylko do odbierania rozmow i nie mam sensu pakowac tu kasy za to muzyka to sztuka a on uwaza sie za skrajnie purystycznego audiofila (kolejna jego masakryczna nazwa) i jest gotowy wydac fortune zeby miec najwyzsza jakosc dzwieku. Pytam po co mu taki drogi sprzet skoro nie slucha radia zet a on znowu swoje ze nie interesuje go wspolczesne gnioty komercyjne (ile jeszcze tych masakrycznych powiedzonek?). Byc z takim czy nie...?

Gość gość
Jakiej firmy ma sprzęt audio?

Gość gość
Aaa to trzeba bylo tak odrazu gosciu wyzej ;-)faktycznie obciach haha. Dobrze ze mnie inaczej wychowali bo pewnie bym teraz siedziala i plakala ze sama jestem

Gość gość Edyta
No wlasnie wbrew tego jego wychwalania sprzetu do sluchania to wcale nie ma jakiegos markowego jak zapewnial. To zadne Sony czy inny Panasonik. To jakis kompletnie nieznany mi Accuphase. Zapamietalam nazwe bo chcialam przejsc sie po sklepach RTV i sprawdzic czy on naprawde at tak duzo kosztuje a tu okazuje sie ze nie ma w marketach takiej firmy w ogole. Czy slyszal ktos o Accuphase? Ja nie...

Gość gość
Nie, nie zadawaj się z nim. I tak Cię rzuci, bo z tego wynika, że macie zupełnie inny system wartości i bardzo się rozmijacie. Znajdź sobie takiego z nową komórką, skoro to najważniejsza rzecz w zyciu dla ciebie

Gość gość
provo :-D

Gość gość
Debilko! Taki Accuphase jest więcej warty od tych twoich Panasoniców i Soniaków razem wziętych. Sprawdź sobie w internecie.

Gość gość
niezłe prowo to się uśmiałam

Gość gość
Debilko! I nie dziw się radiozetowa idiotko, że Accuphase nie ma w hipermarketach, bo taki sprzęt jest dostępny jedynie w nielicznych salonach dla audiofilów.

Gość glupiglupek123
edyto, pytasz czy być z nim? powiem ci tak, jak on cie pozna jaka jestes to on nie będzie chcial być z toba :) w tym przypadku ty jestes na jego łasce bo to ty jestes głupsza i bardziej zacofana niz on ;)

Gość gość Edyta
Chyba odwrotnie! On jest bardziej zacofany niz ja. Ma jakas zacofany telefon, zacofany sprzet, slucha zacofanej muzyki, nie wie nawet co jest na szczycie listy przebojow. O ubraniach juz nie wspominam. Niy normalne ale zadnego markowego znaczka.

Gość gość
Leże i kwiczę ze śmiechu jak czytam autorkę :)

Gość gość Edyta
No wlasnie mozna lezec i kwiczec ze smiechu jak sie czyta jaki on jest zacofany. A wyobrazacie sobie jak musza kwiczec ze smiechu ludzie ktorzy widza jak on wyciaga taka przedpotopowa komorke? No mowie pierwszym razem to az sie odsunelam od niego 2 kroki zeby nie pomysleli ze jestesmy razem. Ostatnio jeszcze mnie zaprosil. Zgadnijcie gdzie? Nie do zadnego clubu jak sie spodziewalam tylko do teatru. Nudy ze masakra. Podobno komedia ale ani razu sie nie zasmialam. Nie wiem jak jemu muze sie podobac cos tak badziewnego.

Gość gość
Jaki był tytuł sztuki?

Gość gość Edyta
"Przyjazne dusze". Niby komedia ale jak mowie ani razu sie nie zasmialam. Nie bylo tu zadnych znanych aktorow zadnego Pazury nikogo no masakra a bilety jak sie dowiedzialam jeszcze bardziej masakryczne bo moglabym za te kase obejrzec ze 4 filmy w 3D. W ogole nie wiem co sadzic o tym facecie. Niby nieglupi a ma takie masakryczne nawyki.

Gość gość
Wcześniej byłaś w teatrze?

Gość gość Edyta
Oczywiscie ze nie! Z takimi cenami z takimi szybkimi akcjami ze ziewalam caly czas to ja nie mam po co przychodzic do teatru. W klubie wiecej sie dzieje muzyka podrywanie no i ciacha stawiajace drinka :)

Gość gość
Dziewczyno jestes zle wychowana. Masz dziwne priorytety. Kolo ma wyj****e na lans a dla Ciebie jest wazne co inni powiedza. Przestan zyc dla innych. Olej co inni o Tobie mysla. Peace

Gość gość
Słabe prowo. 3/10 na zachętę.

Gość gość
Autorko czyli reasumując szkoda Twojego czasu na tego chłopaka, znajdź sobie gogusia w BMW i będziesz szczęśliwa i będziesz miała życie na poziomie, swoim poziomie :)

Gość gość Edyta
Dawno bym sobie nie zawracala nim glowy ale on mi sie podoba. No i te jego szarmanckie maniery. Traktuje mnie jak prawdziwa ksiezniczke :) Pamietam jak jeszcze na poczatku naszej znajomosci zaprosil mnie do drogiej restauracji i podsunal kszeslo kiedy siadalam. Zaden z moich kumpli tak nie robi. A kiedy na chwile wyszlam do lazienki i zaraz wrocilam to wstal na moj widok. Myslalam ze tez chce isc do toalety ale sie okazalo ze on zawsze wstaje kiedy kobieta stoi. Dla mnie to troche masakryczne zachowania ale mimo wszystko mile. Szkoda tracic takiego mena z jednej strony ale moze jeszcze beda z niego ludzie. Gdyby sie udalo mi namowic go do kupna BMW jakikolwiek typ nie wazne chodzi aby byl z przodu znaczek BMW i jeszcze gdymy zaczal sluchac muzyki z radia zet to byloby super no i jeszcze musialbym zmienic ciuchy na markowe i koniecznie buty najki bo bez tego wszyscy by sie smiali z clubie. To waszym zdaniem jest sens sie z nim wiazac czy od razu powinnam sobie odpuscic?

Gość gość
Szukaj mena fenomena na swoim poziomie :)

Gość gość
No widzisz bo meny w Bemkach to co najwyżej mogą Cię zabrać do mc donalda i rzucić taca z frytkami i wyleniałym hamburgerem. Ale mają sjafony i szałową markową odzież . Albo będziesz traktowana jak dama ale bez lanserki wśród koleżanek albo jak suczka ale na pełnym lansie

Gość Taki_jeden_964
Pytasz się na forum czy masz się wiązać ?

>>>Jest sens wiazania sie z facetem ktory uzywa starej komorki i nie nosi ...i nie nosi markowych markowych ciuchow?<<< x Nie ma żadnego sensu :D. x Ocal tego faceta, przed mezaliansem z kretynką i odejdź od niego :D :D :D.