Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tasmanska

Polecane posty

Gość gość

Tasmanska czy ty sie leczysz? jestes strasznie agresywna moze powinnas brać jakies leki na uspokojenie .

Gość gość
Tasmańska dlaczego udzielasz innym rad wychowawczych jak sama nie radzisz sobie z pasierbica ?

Gość gość
No właśnie jak to jest , ze pasierbica pluje ci prosto w twarz a udzielasz rad innym ?

Gość Tasmanska
Nie pluje mi nikt prosto w twarz. Łżesz z premedytacja i dobrze wiesz o tym ,ze kłamiesz z pluciem mi w twarz. Jeśli chodzi o udzielanie rad na temat wychowania, a to czemu nie? czemu nie mogę napisac jak ja bym wychowywała swoje dziecko po swojemu? każdy może przecież

Gość gość
Po co te rady skoro nie masz dzieci i g****o wiesz o wychowaniu ?

Gość gość
Dzisiaj pierwszy raz ja czytałam ale ona ma niezle z deklem :) stawiam ze ma 17 lat , brwi narysowane na czole i skonczyła ledwie gimnazjum :)

Gość gość
Aja uwazam, ze Tasmanska nie boi sie powiedziec glosno tego co mysli wiekszosc z was.

Gość gość
No pani tasmańska jako dziecko byla bita pasem . Z tego co pisała to rodzice za wszytko ja bili . Teraz widac efekty takiego "wychowania" :(

Gość gość
a to ta co ja ojczym zgwałcił aha

Gość Tasmanska
Nie plec bzdur, ze za wszystko bili. Przylozyli za łamanie zasad , za nieposłuszeństwo, za robienie cos z premedytacją niedozwolonego . Za dobro nagradzali, za zlo karali nawet i tym złowrogim pasem zdarzało się . Takie były czasy, coz to za senskacja? w latach 70 tych większości była tak wychowana w dyscyplinie i coz w tym związku? zyje się dalej

Gość gość
"Proszę o rady / opinie jakbyście zareagowały( moze ukaraly) gdyby dziecko w wieku 11 lat was oplulo? U mnie sytuacja nastąpiła taka, gdy odwróciłam się plecami do małolaty uslyszalam oglos plunięcia, ale nigdzie nie mogłam znaleźć na podłodze ,czy meblach śladu sliny ,poszłam przejrzeć się do lusterka a na dole bluzki z tylu zobaczyłam mokra plamę od sliny. Najpierw się głupio chichrała pod nosem a zaraz potem do smiechu je nie było bo mina jej zrzedła widząc moja wściekłość na twarzy. Jakieś rady wychowawcze?" TAK CIE SZANUJE PASIERBICA HEHEH

Gość Tasmanska
Nie miałam ojczyma, wychowałam się w pełnej rodzinie pod skrzydłami biologicznych rodziców . Co to moich wypowiedzi, uważam ze moge się wypowiadać jakie mam wizje wychowawcze i jak postępowałabym z własnym dzieckiem w procesie wychowawczym, niczego sensacyjnego nie pisze w moich poglądach

Gość gość
"Tasmanska 2015.03.18 Jak byłybyście w związku/ w maleństwie z dzieciatym partnerem na stale od kilku lat i dziecko mieszkałoby z wami, z matka kontakow brak , to byłybyście przychylne, aby dziecko do was mamowalo, czy jednak inne zwroty typu ciocia/ po imieniu / bezosobowo? Jaki macie pogląd na ten temat?" "Tasmanska 2015.03.18 Ale ja właśnie pytam się jak wy byscie się z tym czuly, tak same z siebe czy nie uwierałoby was to Wlasnie pisze o sytuacji , kiedy dziecko NIE MA ZADNEGO kontaktu z rodzicielka" STRASZNE Tasmanska ...dziewczynka chciała mówić do Ciebie mamo a Ty poczułaś sie urażona ., Zimna suka jesteś i tyle w temacie .

Gość Tasmanska
I gdzie tam wyczytalas o pluciu w RYJ?? notorycznie wypisujesz z tym pluciem mi w twarz, a nie było takiej sytuacji i z tym pluciem prosto w twarz jak nieustannie to wypominasz. Po drugie od kiedy to nie można ani wypowiedzieć się na temat wychowania, ani zapytać się gdy ma się problem z czymś? po to jest forum .

Gość gość
"Tasmanska 2014.12.09 Dziecko wymaga milosci ( moim zdaniem) od 3 rz- do 10 r.z takiej najmocniej okazywanej jako fundament Przed tym okresem i po tym już nie wymaga miłości ,bo sobie dobrze potrafi poradzić bez niej"

Gość Tasmanska
Przeciez ja się tylko i wyłącznie pytałam was o wasze doznania, poglądy w tym temacie z mowieniem do was mamo. To było pytanie, nie było zadnej mojej sugestii jak ja to odbieram i jaki ja mam pogląd w tej sprawie . Nic nie napisałam krytycznego i negatywnego o tym, na pewno ze urazona bylam, zmyślasz po raz kolejny . Nie ma w tym zadnego mojego wpisu ,ze niby ja urazona się poczułam. Tylko pytam się jak wy byście podchodziły do tej sprawy

Gość gość
"Tasmanska dziś I gdzie tam wyczytałaś o pluciu w RYJ??" ooo widzisz i tutaj sie z Toba zgadzam . Masz RYJ i do tego mega niewyparzony .

Gość Tasmanska
Ja widząc po sobie powyżej 10 lat już doprawdy nie potrzebowałam tak intensywnej milosci , czułości na każdym kroku od rodzicoww i pisałam z własnej perspektywy w jakich latach tego potrzebowałam a w jakich latach już nie i nie tak obficie . Taka byłam szybko dojrzała i tyle

Gość Tasmanska
aaa i tez nigdzie nie napisałam,ze dziecko chciało do mnie mowic mamo , to jest blef co sobie dopisujesz i wmawiasz , nie było takiego zajścia nie ma takiego mojego wpisu A z tym pluciem w twarz, czy w ryj to ty na każdym kroku wypominasz o pluciu mi prosto w ryj i prosto w twraz, to sa twoje fantazje jakie w realu nigdy miejsca nie miały. Zmyslacie ile wlezie, począwszy od rzekomego katowania mnie w dzieciństwie ( bujdy) , po plucie posto w twarz ( bujdy),az po sytuacje gdzie dziecko może jeszcze błagało mnie ,aby do mnie mowic przekochana mamusiu ? :D ( hit) no cyrk na kolkach hahaha :D

Gość gość
I widac, ze nadal jestes taka pozbawiona uczuc. Nie kochasz swojej pasierbicy i to jest oczywiste, ale tez nie okazujesz jej zadnych cieplych uczuć. Biedne to dziecko bo nie ma kontaktu z matka, a dodatkowo jej ojciec zwiazal się z zimna kobieta, która nie potrafi jej dać ciepla, ani zastapic matki. Ok probujesz ja tresowac, ale to naprawdę nie tylko o to chodzi w wychowaniu malego człowieka. Twoja pasierbica Cie nie lubi i szczerze mówiąc to jej się nie dziwię

Gość gość
Tasmanska pisała ze ojczym ja zgwałcił a potem matce włosy wyrywała z głowy .

Gość Tasmanska
No padnę no :D leje ze smiechu z tym ojczymem którego nigdy nie posiadałam i matce której rzekomo wlosy wyrywałam :D no rece by mi odpadly jakbym się na matke zamierzyła. :D A z tym wpisem o pasierbicy jaka to niby nieakceptowana to już nie jest śmieszne :/ , to jest wierutna bzdura i sianie dramaturgii na sile , poprpstu strasznie mityczne jest to co wypisujecie

Gość gość
Tasmańska nie wypieraj sie teraz . Pisałas ze miałas żal do matki za gwałt i że ojczyma nie wyrzuciła z domu i w szale wyrywałas jej włosy . A potem uciekałas z domu . Policja cie przywiozła do domu i miałas kuratora .

Gość Tasmanska
No i c***j, spadlam wlasnie teraz z krzesła :D wygralas, nie dam rady, no nie dam rady jzu cokolwiek sensownego na twój post odpisac :D To jest tak zalosne co ty piszesz az mi się sama przez się geba szczerzy :D

Gość Tasmanska
Moja matka była wiele lat kuratorem, ojciec sędzia. Gdzie ich córka by uciekła z domu i miała m kuratora ? :D hahahahaha. Moi rodzice to była tzw szycha i tylko z elitą się trzymali , nie tworz patologii z mego rodzinnego domu W życiu ojczyma nie miałam, gwałtu nie zaznałam, na osobista matke reki nie podniosłam. Twoja fantazja zbyt bardzo poszalała :D

Gość gość
tasmanska to, tasmanska tamto, tasmanska jesteś agresywna... odezwały się matki boskie przesłodkie :o

Gość gość
Tasmanska dziś Moja matka była wiele lat kuratorem, ojciec sędzia. Gdzie ich córka by uciekła z domu i miała m kuratora ? smiech.gif hahahahaha. Moi rodzice to była tzw szycha i tylko z elitą się trzymali , nie tworz patologii z mego rodzinnego domu W życiu ojczyma nie miałam, gwałtu nie zaznałam, na osobista matke reki nie podniosłam. Twoja fantazja zbyt bardzo poszalała smiech.gif x twoja klawiatura wszystko przyjmuje a tu szara rzeczywistosc niestety za toba :)

Gość lanzarotte
tak jak i twoja klawiatura wszystko przyjmuje :o nawert to co sobie na czyj temat zmyślisz i dopowiesz :o

Gość gość
Czego wy od niej chcecie? Piszecie że jest taka siaka i owaka a wy to niby jakie w tym momencie? Złośliwe, wredne i chamskie. Wystarczy poczytać wasze wpisy na tym forum. Wyzywacie się i żrecie jak psy jak nie od szmat to od nieudacznic****atolek wyzywacie inne osoby SIEBIE WARTE

Gość Tasmanska
Stek bzdur wyssanych z palca na temat mojej rodziny, mojego dzieciństwa, mojego dorosłego zycia z domownikami , również forum z milą chęcią przyjmuje i jakos z tym problemu nie macie ,aby się powstrzymać nad tymi mitofantazjami . To co piszecie to jest jednym słowem blef i kłamstwo, tutaj jakoś blokada klawiaturki wam się włącza :D