Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość texas17

Co mam zrobić?

Polecane posty

Gość texas17

Mam 17 lat i jestem w związku 4 miesiace z chłopakiem. Marzyłam tylko żeby go mieć i wiedziałam że kiedyś tak będzie..No i tak sie złożyło że zaczelismy pisać, ale niestety okazało sie że pisze tez z innymi..Po jakiś 2 miesiącach bylismy razem ale niestety on mnie zdradzał,pisał do mojej bylej przyjaciółki że ją kocha i do jeszcze innej też...zerwalismy ale on chciał do mnie wrocić wiec postanowilam dac mu drugą szanse.. i on zrobil to jeszcze 2 razy, a ja z miłości do niego dałam mu te szansy...i potem od marca odkąd jesteśmy razem on stal sie kochany, zmienil sie do czasu gdy nadeszly wakacje ..on bardzo czesto pali marihuane i ostatnio zaczelam go przyłapywać na kłamstwach..odkad sa wakacje zmienił sie, rzadko mial dla mnie czas i latał non stop z kolegami jarając trawke...tydziem temu wyjechal do pracy do takiego hotelu..i tam są dziewczyny..mieszka w domu dla pracownikow..i one tez tam są..ostatnio przeczytalam jego rozmowe z kolegą i on napisal ze "spalilem bonia z dziewczynami" w*urwilam sie a on ze dal im i one poszly do siebie ale ja nie wierze.. On mi zakazuje rozmawiania i pisania z chlopakami to ja sie zgodzilam ale boje sie ze on tam sobie z nimi siedzi itd bo jest tam z kolegą a teraz przez kilka dni wgl jest inaczej niz kiedys, pracuje dlugo i mam wrazenie ze ma na mnie wyjeb** i mnie nie kocha a jak mowie ze pewnie siedzi z dziewczynami to mowi zebym nie zaczynala bo ze mna zerwie( a ja wiem że on na bank sie tam swietnie bawi)....kocham go strasznie, jest dla mnie najwazniejszy ale on ma chyba juz wyj****e, co robić???????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować