Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_xxxxxx

Chcę przytyć.

Polecane posty

Gość gość_xxxxxx

Mam 162 cm, ważę 56 kg. Wiem, że to może zabrzmieć dziwnie, ale przy takich parametrach chcę przytyć. Od zawsze podobały mi się nieco bardziej krągłe kształty (nie mówię tu o otyłości), ale chciałabym mieć takie M. A póki co, wyglądam koszmarnie. Mam małe cycki (85 w cyckach), szczupłe ręce, 75 pod biustem, 75 w pasie, 95 w biodrach. No i najgorsze - strasznie mi wystaje brzuch. Moja rodzinka zawsze się ze mnie zbija i mi się pyta, który miesiąc. Strasznie w brzuchu tyję, a ja bym chciała być ogólnie "okrąglejsza", ale nie mieć takiego wystającego brzucha. PS. I proszę bez żadnych docinek, nie każdemu się podobają takie "wieszaki". Według mnie ładnie się wygląda, jak się ma trochę ciała na sobie. PS. Jakby ktoś chciał wiedzieć... Mam 21 lat.

Gość gość_xxxxxx
No i mam boczki straszne. A w ramionach nadal taka sama jestem bezkształtna...

dziwne. w pasie i pod biustem tyle samo to musisz naprawdę mieć bebech. wagę masz w normie, ja przy wzroście 161 ważę 48 kg i to uważam za dobrą wagę, absolutnie nie chciałabym ważyć więcej. no, ale może idź po prostu do dietetyka i na pewno powinnaś robić jakieś ćwiczenia brzuch. masz po prostu pecha, bo proporcje są niedobre, ale można próbować ćwiczeniami korygować

Gość gość_xxxxxx
No brzuch mam strasznie wielki, nie wiem czemu jak tyję, to idzie mi w brzuch tylko. Dodam, że jestem zdrowa.