Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chcą się zrzucić na panieński

Polecane posty

Gość gość

Nasza przyjaciółka wychodzi za mąż za 2 tyg pomyslalam ze zorganizujemy jej wieczor panienski na 15 os wszystkie przyjaciolki chetne ale 9 z nich nie chce w ogole placic;/ uwazaja ze to panna mloda powinna placic za swoj wieczor.. ona zna liste gosci juz..coja mam teraz zrobic

Gość gość
Przychodzą te osoby, które się zrzucają na imprezę, albo przychodzą wszyscy, rezerwujecie stolik i kazda płaci za siebie...

Gość gość
Sa takie wieczory, ze dziewczyny zrzucają sie po tysiaku i balują za granica, ale jest to raczej margines a nie reguła. Kup tani alkohol i zrób imprezę za tyle na ile byle sad stać, chodźby i w stodole ;)

Gość gość
idziemy do spa pierwsze na masaż, ale one mowia że się nie złożą, że nie maja na takie pierdoły kasy, kiedy powiedzialam "szkoda, moze innym razem pojdziemy wszystkie" to skwitowały że zadzwonia do młodej że tak bardzo by chcialy byc ale nie maja niestety pieniedzy... a znajac nasza przyszłą młodą, za nie zaplaci;/ z******ty szantaz

Gość gość
Powiedz ze te co ni płaca, nie przychodzą. Ale suki. Szok.

Gość gość
chodzi o to ze one chca za free, uwazaja ze to mloda ma zaplacic

Gość gość
tak tez powiedzialam to mowia ze beda do mlodej dzwonic ze nie maja pieniedzy ale chcialyby isc;/ ze niby sie chca wytlumaczyc ze ich nie bedzie a wiadomoo co chodzi

Gość gość
To ja podziękuje za takie koleżanki i chyba wolałabym takich nie zapraszać

Gość gość
A nie przyszlo wam do glowy, ze nie wszystkich stać na takie wydatki? Ile kosztuje ten masaż? 50 zl? 80? Do tego koszt samej imprez i...na końcu taksowka do domu. Minimum 200 zl na jeden wieczor. Dla kogoś kiepsko zarabiającego samo wyjście na wypasioną imprezę to juz problem, a wy jeszcze dodatkowych kosztów szukacie. Sorry, ale to organizatorka przegina.

Gość gość
jakbym wiedziala wczesniej, to bym nie zaprosila. Ale co ja mam teraz zrobic :( jak sie poskarza to mloda wylozy na nie kase;/ super ;/

Gość gość
ja przeginam?? a to że ostatnio bylysmy na zakupach wszystkie i wszystkie kupilysmy sobie buty po 300-350 zl to na pewno je teraz nie stac a wiedzialy wczesniej

Gość gość
aha, świadkowa ma płacić za 9 dziewczyn po 200-300 za kazda? ;D NIEPOWAŻNA JESTEŚ? świadkowa może zarabia 1300 zł a ma wyłożyć na 2 tys. za jakies kretynki?

Gość gość
"szymczusiaszz dziś Moim zdaniem wieczór Panieński powinna organizować świadkowa i to ona powinna zapłacić ." Chyba cię do reszty poje***ło

Gość gość
hahah dokladnie, swiadkowa ma placic po 300 zl za obce sobie dziewczyny? k***a