Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z klasą według facetów

Polecane posty

Gość gość
kobieta z drugiego zdjecia jest swietna :D

Gość gość
jest chu/jowa, ale rozumiem, że przez słowo świetna masz na myśli "roochałbym że aż kootas by jej ustami wychodził"? bo rozumiem, że na żonę i matkę swoich dzieci byś jej nie wziął

Gość gość
jestem kobietą...i wybacz, ale ktoś z twoim językiem nie powinien się o klasie wypowiadać. Tak, uważam, że świetnie wygląda. Jest atrakcyjną kobietą.

Gość gość
zwykła penera

Gość gość
co to jest penera? Mógłbyś używać normalnego języka? Rozumiem, że twoim zdaniem modelki np. VS też nie mają klasy?

Gość gość
prawdziwa kobieta z klasą nie musi się oszpecać bazgrołami bo jest piękna sama w sobie, jeszcze parę lat promowania tej głupiej ideologii a każdy będzie sobie skórę z twarzy wycinał żeby być szanowanym tak jak ci debile z kalisza co naśladowali drugiego debila popka

Gość gość
nikt mi nie wmówi że ktoś kto wygląda jak prostytutka jest damą koniec kropka!

Gość gość
klasa niezależy od piękna. Moim zdaniem ta kobieta wygląda pięknie. I jak mówiłam, ktoś kto wypowiada się w taki sposób jak Ty nie powinien mówić o klasie. Ośmieszasz się mówiąc o czymś o czym najwyraźnie nie masz pojęcia.

Gość gość
kończę z tobą dyskutować bo nie chce się zniżać do poziomu jeżeli ty uważasz że ktoś kto wygląda jak brudnopis ma klasę to powodzenia! nara

Gość gość
nie znam tej kobiety, nie wiem jak wygląda i zachowuje się na co dzień. Stwierdziłam tylko dwa fakty: to atrakcyjna kobieta, a ty masz język jakbyś wychowywała się w najgłębszej patologii!

Gość ja dumna polka
Klasa to nie jest wygląd, oczytanie i inteligencja. Klasa to posiadanie pewnych zalet charakteru które wyróżniają i określają osobę z klasą. Np. umiejętność przegrywania, przyjmowania odmowy, reakcja na negatywne opinie innych itp. Dobre traktowanie słabszych od siebie, nie wartościowanie ludzi - to jest klasa. Można mieć dupę jak marzenie, sukienki od Diora, doktorat a i tak nie mieć klasy.

Gość gość
"Klasa to nie jest wygląd" żartujesz? KLASA TO RÓWNIEŻ WYGLĄD!

Gość gość
To na mnie mówią, ze kojarzę się z kobieta z klasa- przez ubiór na pewno, ale oni mówią tez o charakterze: ze mam w sobie dumę, umiem bronic swojego zdania etc.

Gość gość
też uważam, że klasa nie ma absolutnie nic wspólnego z wyglądem klasa to charakter nawet w połatanych szmatkach i z dziurawym butem możesz wprost jaśnieć jak słońce, jeśli masz klasę

Gość gość
a kobieta z klasą...potrafi się zachować, przeć naprzód mimo trudności, nie zważać na opinie, które ją zatrzymują, a cenić konstruktywną krytykę, nie ocenia innych bez wglądu w siebie, jest taktowna, spokojna i uprzejma taka dla mnie jest kobieta z klasą. w trampkach, ciapkach i kaloszach

Gość gość
gratuluje tytulu kobiety z klasa :P

Gość gość
Ja mam koleżankę która ma klasę. Jeżeli chodzi o ubiór i makijaz to bardzo skrommie ale gdy ona się odezwie to klękajcie narody. Jej słownictwo, ton głosu, nawet sposób opowiadania powoduje że zapomina się o jej wyglądzie. Cała jej apatycja powoduje że podczas rozmowy nie zwraca się uwagi na wyglad i jest po prostu piękna. Ja czuję się przy niej jak chlopka :D

Gość gość
up

nie tylko zachowanie ale i wyglad swiadczy o klasie. chociaz tak jak obserwuje to mi ostatnio trafia sie coraz wiecej kobiet z klasa.

Gość gość
ja widze wieeele kobiet z klasa, za to facetow mniej takich, musza zadowalac sie cebulowatymi zulkami dresami co w zyciu nie zajrzeli do ksiazki bo wyboru innego nie ma