Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DRF7KNG

Nieplanowany trójkąt i jego konsekwencje dla mnie.

Polecane posty

Gość gość
Ale masz problemy, normalnie ja chyba bym wpadł w jakąś depresję ;-)

współczuję ci... na prawdę mi cię szkoda, opisałeś to tak że się wczułam w to i być może gdyby ona była jakąś super laską nie przeżywał byś tego ze zdwojoną siłą. Nie wiem co ci powiedzieć bo zapewne jesteś młodym człowiekiem,myślę że z czasem dojdzie to do sb że ciężko być z jedną całe życie, może jak dojdą inne przygody seksualne zapomnisz o tej sytuacji...

Gość gość
autorze napisze ci prawde: zadna kobieta ktora kocha swojego faceta nie wyobraxalaby sobie nawet jak on caluje sie z inna a co dopiero wiecej. no i ta twoja luba to zadna dama z klasa, a zwykla szm.atka

Gość gość
Widzisz ze ona chba nie byla cnotka wiec xhgciala by i on sprobowal z inna przy niej.U nas byla odwrotna sytuacje ja bylam dziewica chlopak mial mnie jako trzecia.Wiec gdy kiedys powiedzialam tak bezwiednie ciekawe jak z innym smakuje seks.On od razu powiedzial to poszukamy kogos co ci dogodzi przy mnie.I tak sie stalo ja akceptowalam ,ale moj powiedzial ze on i dwoje jeszcze facetow.A jak nie dam rady ?To on przerwiemy zabawe.Gdy doszloi do spotkania to moj czule mna sie zajmowal z zaczynalismy od tego co mial mniejszego .Dalam rade lecz gdy ten z dosc duzym mial sie za mnie zabrac to moj mnie przytulil i rozszezyl uda ,gdy chcialam odruchowo sie cofnac mnie przytrzymal by wszedl we nnie do konca calym czlonkiem.Po kilku *****ch bylo juz swietnie zaczynalam wstepnie dochodzic do orgazmu i miec pelna rozkosz,bo z pierwszym nie mialam szybko sie sposcil.Mezowi zrobilam przy nich gdy skonczyli loda z polykiem.Zabawa trwala kilka godzin po niej bylam wykonczona tak samo jak oni po kilkukrotnym wytrysku.

Gość gość
Masz problem i myślę ze to nie minie Tobie szybko Z czasem ten "bol" będzie na dyle duży ze przestaniesz kochać swoją partnerkę za to ze "odsala" Ciebie innej kobiecie

Gość gośćona27
Też ci współczuję...ale takiej idiotki za dziewczynę, serio. Ja nigdy w życiu bym na to nie pozwoliła. W ogóle te historie z trójkątami itd bo chcę spróbować z innym/inną to dla mnie i śmieszne i chore:D a jak już patner szuka tego innego to w ogóle masakra...bo niby czym to się różni od zdrady o której on np nie wie...przecież chodzi o innego k****a w c***e i tyle...bez uczuć z tego co rozumiem...p******i jesteście nieźle ale żyjcie sobie w tych wielokątach:D powodzenia bo nie wierzę i nigdy nie uwierzę że wszystko dalej jest pięknie i cacy albo lepiej:D

Gość Andrzej lat 55
Niestety, goście wczoraj i dzisiaj mają rację. Nie wyobrażam sobie, jak mógłbym kochać dziewczynę, która każe mi uprawiać sex z inną.

Gość gość
Ludzie sue zdradzają ale ukrywają to a tu ewidentnie dziewczyna miała kaprys sie podzielić tylko czym? A raczej kim? To co.miało być tylko dla niej jedyne wyjątkowe powiedziała oj zrob jej, dla mnie to tragedia jej uczuć, gdzie lojalność wyjątkowość szacunek miłość

Gość gość
Szmata zwykła i tyle.

Gość gość
Up

Gość gość
buuuuue:) co za hejterzy każdy robi co lubi

Gość Rescator 555
Najlepszy trójkąt to 3 x m.