Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zdarzenia, spełniające się sny

Polecane posty

Gość gość

Od dłuższego czasu wszystko to, co mi się śni, spełnia się. Podam kilka przykładów. 1. Śniło mi się, że pewien mężczyzna próbował mnie zgwałcić. Nie znałam tego mężczyzny, nie pamiętam nawet, żebym kiedykolwiek go widziała. Rano, gdy szłam na miasto, ten sam mężczyzna, który mi się śnił, wyszedł zza rogu. Bardzo się wystraszyłam, ale uciekłam i nic się nie stało. 2. Śnił mi się mój dobry kolega, że przyjedzie na wakacje, a rano napisał do mnie, że właśnie przyjechał. Dziwne, bo przyjeżdża bardzo rzadko. 3. Śniła mi się moja koleżanka, którą ostatni raz widziałam 2 lata temu, a po południu widziałam ją, gdy jechała samochodem. 4. Dziś w nocy śniła mi się trumna i osoba w niej leżąca, jednak nie potwafiłam określić, kim ona była (wiem tylko, że to kobieta). O 4 nad ranem przebudziłam się. Dziś za to, po powrocie do domu, babcia powiedziała mi, że o 3.40 zmarła moja ciocia. Ponadto, potrafiłam wytypować osoby, które zostaną zapytane w szkole. Wiele razy zdarzało się, że myślałam o kimś i ten ktoś za chwilę do mnie np. zadzwonił. Nie wiem już, co mam o tym myśleć. Po dzisiejszej sytuacji ze śmiercią cioci, nie wiem co mam powiedzieć. A co wy na to?

Gość gość
. Śniła mi się moja koleżanka, którą ostatni raz widziałam 2 lata temu, a po południu widziałam ją, gdy jechała samochodem.. Rzeczywiście, masz prorocze sny :)

Gość gość
Moja matka też ma prorocze sny ale jest suka i nie ostrzegla mnie i w moim życiu wydarzyla się tragedia.

Gość gość
Nie boisz się?Ja mam coś podobnego,tylko nie chodzi o sny.Wyczuwam zło w ludziach ale takie sny zdarzyły mi się tylko dwa razy.To wszystko jakoś tak intuicyjnie i nie wiem co ztym zrobić.Wiem też kiedy ktoś kłamie albo manipuluje.W sumie to ciężko mi z tym.

Gość gość
Kiedyś siedzę sobie i myśle "ale bym se zjadła kanapkę z dżemem " i dosłownie w tej samej chwili matka drze sie z kuchni " zrobić ci kanapkę z dżemem???" To tez podchodzi pod jasnowidzenie?