Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stracona szansa?

Polecane posty

Gość gość

Jak to z Wami kobiety jest. Staram się być osobą odpowiedzialną, realistą, mam wyższe wykształcenie, bez nałogów. Z wyglądu sam nie wiem. Dbam o siebie, noszę czyste ubrania, nie jestem brudasem. Mój stosunek do kobiet jest taki, że nie traktuje Was w sposób przedmiotowy. Interesuje mnie coś poważnego na całe życie. Znalezienie drugiej połówki. Jedną z moich zasad jest to by się ciągle rozwijać. Jestem też religijny. Mam sporo wad. Największą jest chyba lenistwo i szybka jazda samochodem. Starałem się o Jedną osobę rok czasu. Wspierałem, pocieszałem ... ta osoba wiedziała, że o Nią walczę ze wszystkich sił. Wiedziała jaki jest mój stosunek do niej. Nigdy bym na Nią nie nakrzyczał, chciałem dla Niej jak najlepiej. Jestem człowiekiem, który jest naprawdę w stanie wiele wybaczyć. Uważam, że szczerą rozmową można rozwiązać każdy problem. Dostawałem znaki Jej zainteresowania mną. Starałem się i dostałem odpowiedź, że możemy zostać tylko w relacji koleżeńskiej. Przestałem się odzywać, nie chcę dać się zaszufladkować jako kolega. Nie wiem co robić. Dodam, że może byłem zbyt natrętny. Mogła odczuć parcie na związek ale ja byłem już trochę tym wszystkim zmęczony. Nie wiem czy jest jeszcze jakaś szansa dla Nas. Z początku wszystko kwitło. Teraz boję się nawet odezwać. Nie powiedziałem Jej tylko, że jestem zakochany ale to chyba było dla Niej oczywiste. Zwodziła mnie przez rok i szkoda gadać. Ja nigdy bym tak nie postąpił. Wiem, że nie jestem idealny ale nigdy bym Jej nie skrzywdził zależy mi na niej. Nie dała mi szansy na nic więcej. Nie wiem co mogę zrobić, może już rzeczywiście wszystko stracone?

Gość gość
Ile macie lat?

Gość gość
tuż przed 30tką

Gość gość
to proste. jesteśmy dla nich atrakcyjni tylko wtedy, kiedy jest coś w nas do zdobycia. odsuń się lekko, ale nie całkowicie. nie miej czasu czasami, miej swój świat, nie bądź na każde zawołanie. jak mądrze i cierpliwie zadziałasz, to nie wytrzyma i zdejmie majtki przez głowę na Twój widok.