Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cynobrowe indygo

Są tu jacyś geje?

Polecane posty

Gość Cynobrowe indygo

Być może pytanie mam.

Gość Niesubordynowany
Tak, a co?

Gość gość
Geje wygineli 2000 lat temu! To był taki rodzaj dinozaurów.

Gość Cynobrowe indygo
Uprzedzam, że jest idiotyczne. Czy zdarzyło Ci się podrywać jakiegoś faceta, który nie był zdeklarowanym gejem, a był bi albo niezdecydowany? Jak się zachowywał? Czy było tak, że jego zachowania były sprzeczne ze sobą?

Gość Niesubordynowany
Raczej staram się wybadać czy facet jest gejem lub bi, żeby się potem nie zawieść, ale raz się zdarzyło. To był mój kumpel z liceum. Był przystojny, dobrze mi się z nim gadało i tak jakoś wyszło, że zaczęliśmy gadać na dziwne tematy i inne takie. Początkowo chyba uznał to za żart, ale w końcu się skapnął. Potem przez jakiś czas unikał kontaktu ze mną, szukał wymówek itp. W końcu się spotkaliśmy i powiedział, że nic z tego, bo ma dziewczynę. Przestaliśmy się widywać. Rok później dowiedziałem się, że jest bi i ma teraz chłopaka.

Gość Cynobrowe indygo
Może po prostu mu się nie spodobałeś, albo chciał być jej wierny. A mój przyjaciel na przemian dystansuje się w stosunku do mnie i zachowuje niefrasobliwie, niemal prowokująco. Do szału mnie to doprowadza.

Gość gość
A mój przyjaciel na przemian dystansuje się w stosunku do mnie i zachowuje niefrasobliwie, niemal prowokująco. Do szału mnie to doprowadza xxx ja sam jestem bi a nie gej, ale w gimnazjum poznałem kumpla i on leciał na mnie, to nie były zwykle wygłupy typu sciągniecie spodenek koledze w szatni tylko przy byle okazji mnie obejmował, niby przypadkiem dotykal, gdy ja go niby przypadkiem dotknąlem odsuwal sie :O on był i jest piłkarzem, na codzien był typem chuligana, a dla mnie był zawsze miły, dlugo by pisac, mysle ze tez jest bi tylko się wstydzi tego sam przed sobą, do tego srodowisko w jakim sie obraca, mieszkał w nieciekawej dzielnicy wiec gdyby sie ktos dowiedzial to pewnie by mu wp********i, raz mu po pijaku napisałem pare szczerych słow zeby sie zdecydowal co odemnie chce bo mnie wcurwia, raz sie prawie pobiliśmy jak mu powiedzialem ze mi sie pdooba, nie odzywał sie w szkole tydzien a potem znow to samo jak dawniej. Po liceum zerwalem z nim kontakt, teraz mamy po 23 lata, wiem ze jest sam ale nie mam ochoty na powtórke z rozrywki :P

Gość Cynobrowe indygo
Taak... On też jest miły, ale nie tylko dla mnie, a dla wszystkich. Wie, że jestem gejem (podobno nie przeszkadza mu to) i głupi nie jest... musiał się zorientować, że mi się podoba, chyba, że to wypiera. Przez jakiś czas byliśmy ze sobą bardzo blisko, w sensie - zwierzaliśmy się sobie (bez bardzo intymnych rzeczy), spędzamy razem dużo czasu - zawsze był bardzo otwarty w stosunku do mnie, po kilku miesiącach bez oporu dawał się dotykać, nic poważnego czy intymnego, ale coś, na co byśmy nie pozwolili obcej osobie. Potem nagle zaczął się dosłownie izolować, więc dałem sobie spokój, tymczasem on zaczął inicjować kontakt. Po czym znów się odsuwać.

Gość gość
Potem nagle zaczął się dosłownie izolować, więc dałem sobie spokój, tymczasem on zaczął inicjować kontakt. Po czym znów się odsuwać. xxx czyli dokladnie to samo co u mnie :D moj sie chyba bal tego, pasowało mu tak jak było, koledzy ze szkoly i to wszystko, gdy bylismy sam na sam czuł się niezręcznie, przestał szczekać ryjem :D i byl niesmialy i zamkniety w sobie, nie dla mnie takie atrakcje :)

Gość gość
Autorze, ja bym ci radziła byś nic nie robił, jeśli będzie jakiś jego wyraźny znak to dopiero. Ja też miałam okres, że zakochałam się w szkolnej koleżance, znałyśmy się bardzo długo od podstawówki, to nie była przyjaciólka ale dobra koleżanka, po szkole ciągle spędzałysmy razem czas, były jakieś macanki, oglądanie się nago ;) wspólne wygłupy, w końcu jej powiedziałam co czuje, chciałam ją pocałować i wtedy straciłam najlepszą koleżanke raz na zawsze. Ostatnio byłam na wakacjach w rodzinnym mieście u babci, widziałam ją jak wychodziła ze sklepu, uśmiechnęlam się powiedziałam cześć, ona też, zapytala co tu robie, ja ze do babci przyjechałam, ona że musi iść do domu, narazie :O To tyle moich lesbijskich przygód :classic_cool:

Gość Cynobrowe indygo
Lepiej napiszcie mi coś z happy endem...

Gość GEJ POLSKI
:classic_cool:🖐️

Gość gość
czesc

bóg jest pierwszym homofobem tak wynika z tych słow Kpł 20:13 13. Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli. Rz 1:25-28.32 25. Prawdę Bożą przemienili oni w kłamstwo i stworzeniu oddawali cześć, i służyli jemu, zamiast służyć Stwórcy, który jest błogosławiony na wieki. Amen. 26. Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. 27. Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę należną za zboczenie.

Gość Cynobrowe indygo
Ale przejdźmy do sedna, jak się przekonać, czy jest nieśmiałym bi?

Gość pedreastwosieszerzy
wy gnoje patologiczne ! jestescie chorymi człekopodobnymi mutantami ! nawet małpy nie posuwają w dope swojego kolegi goryla! jestescie nizej niz małpy, leczcie sie psychopaci ! polska rodzina to kobieta i facet a nie dwoch ojcow ! tfu tfu tfu

Gość gość
jest tu wieku takich

Gość gość
Geje są fajni. Są tacy wrażliwi i nie szpanują. I tak (prosze sie nie obrażac) tak fajnie mówią :P

Gość gość
U nas nie chcemy Sodomy i Gomory :)

Gość AllKatRaz
To co każdy robi prywatnie w domu to jego sprawa i WARA od mojej i innych wolności! Nie róbcie z polski katotalibanu -wystarczy że na zachodzie meczety rosną jak po deszczu! Btw. JEST TU JAKIŚ FAJNY UELGŁY GEY NAJELPIEJ Z KUJAWSKO-POMORSKIEGO??

Gość gość
To forume dla kobitek jest :-) Pedały spiertalajta na forume dla pedałów i proste :-D